<h2> Jak vydělat na Bitcoinu nějaký ten milion</h2>

To určitě napadne každého, kdo sleduje boom kolem Bitcoinu. A taky si říká, jak jsem to dopad, že jsem před sedmi lety nekoupil za 5-10 dolarů jeden Bitcoin. Dnes s kurzem 16500 dolarů za jeden, by to byl skvělý zisk v podstatě za nic, jen 7 let času.

Za investici přibližně 200 korun si lidi mohli koupit jeden Bitcoin. A dnes mít přes čtvrt milionu (350.000), jen tak. Ale kdo by tomu věřil, že? Ovšem byli takoví.

Jedna třetina je pryč, dvě “třetiny” nás čekají aneb 7 na 18

Zato dnes.. Dnes mu, Bitcoinu, věří čím dál tím víc lidí. A to je dobře. Kurz roste. Vývoj jde dopředu a i běžné banky se stále vykrádají. I Bitcoin se krade. Ale stále se dá na Bitcoinu vydělat. Sedm let je pryč, Bitcoin dospěl, chystá se na burzu.

Více firem akceptuje platby Bitcoinem a tím jej udržují v chodu. 7 je jasné, ale proč 18?

Protože je před námi 18 let skvělé výtěžnosti Bitcoinu ( ano a pak dalších cca 100 let, ale to už budu drobky a určitě se rozjedou další akční kryptoměny), kdy máme šanci naskočit do rozjetého vlaku výdělku, financí a obchodu.

“Ujel nám vlak?”

Ale kdepak. Vlak s kryptoměnami se svým prvním vagónem BITCOIN tu právě zpomalil a kdo nyní přistoupí, vydělá. Je to tak. Pojďte do toho, dveře budou otevřené ještě pár měsíců. Pak už se budete hodně zadýchávat. A rozdýchávat třeba 1 BTC za 35.000 USD.

Je Bitcoin Bublina? Není!

Můžete na tom vydělat pro sebe, své děti, rodinu. V dolarech. 21x více než ve  spořitelnách, bankách či investičních fondech. Jasně, ještě je tu zlato a jeho cena taky roste, ale… Na Bitcoinu vyděláte rychleji a déle a zajistíte svou rodinu, děti. Za pár desítek dolarů můžete mít za pár let na účtě miliony.

Peníze do banky nebo do TREZORu?

Kde tedy mít své peníze uloženy – alespoň část? No přeci v TREZORu, USB zařízení určeného pro úschovu  Bitcoinu a dalších měn – kryptoměn. Ono jich je pár tisích, kryptoměn. Chcete mít přehled o všech a jak si stojí 1BTC? Stáhněte si aplikaci “Crypto Tracker” z Google Play nebo “BitWorth” z iTUNES a budete v obraze.

A kde ho získat? Ten tolik vychvalovaný a zatracovaný Bitcoin? No přeci na internetu. Je několik možností, jak ho získat. 

[ RCD-BTC-15122017-9.44-17.06 ]*

Některé cesty jsou dlouhé a některé kratší, ale začít se dá i za pár dolarů. Jen si vybrat tu právnou cestu. A dát asi pozor na podvodníky, kterých je dle mého zjištění opravdu hodně a své stránky mají kvalitně zpracované. Asi tak 70/30… Více je těch špatných neboli podvodných stránek. Už jsem i pár vyzkoušel a prodělal. Ale ty regulérní, ty stojí za jakýkoli vklad!

Jak tedy začít vydělávat na Bitcoinu?

Když budete hledat sami, najdete většinou ty podvodné a nebo firmy, ketré nabízí přímo FOREX obchody ve vyšších cenových hladinách. Osobně doporučuju projít si všechno, co najdete, ale nikde se zatím neregistrujte!! Jen ukládejte stránky, ptejte se, nebo mi zavolejte. Já už v “tom” jedu.

Důležitá slova pro hledání na internetu – doporučuju anglický Google nebo Yahoo – jsou: Bitcoin mining, satoshi, legal Faucet, invest Bitcoin, a podobné, související s výdělky na internetu. Bacha na podvodníky! Co je a není podvod můžete začít zjišťovat monitoringem nelegálních webů zde: http://allmonitors24.com/index/scam

Kde ten Bitcoin vlastně získáte?

Bitcoin můžete: těžit, sbírat – doslova ( faucety), začít hrát nějakou hru na mobilu nebo online, pronajmut si těžební skupinu nebo investovat do obchodu na burze, investovat do firem, pronajmout si čas těžební společnosti. Začít něco prodávat za Bitcoiny – příkladem ALZA, tam si můžete koupit TREZOR a ACRONIS. Chcete radu? Zavolejte.

Nakoupit Bitcoin v Bitcoinmatu nebo online a dále ho rozmnožovat výše uvedenými postupy. Začít se dá i zadarmo, ale trvá to dlouho. To potvrdí i ti, co už se o Bitcoin zajímají déle. A ne vždy je to jednoduché.

Nejdřív potřebujete peněženku!

Logo peněženkyBez peněženky na Bitcoiny se nikam nedostanete. Většinou si vytvoříte i ETHER peněženku a doporuřuji osobně i Litecoin peněženku. Ty nejlepší e nejbezpečnější si vytvoříte na BLOCKCHAIN.COM – Tam se vlastně většina okolo BTC odehrává, těží, kontroluje a ověřuje. Pro ostaní měny existují podobné servery.

Pěnženka na PC, kde můžete schraňovat i další měny je třeba skvělá EXODUS – umí i směny mezi měnami. Ale pozor, je jenom na 1 PC nebo notebook, nedá se migrovat. Vždy dbejte na bezpečnost a možnost napojení na TREZOR. Jinak jste “v čudu”.  Další peněženky najdete na stránkách Bitcoinu.

Koruna má halíře, Bitcoin má Satoshi

SatoshiNejmenší jednotkou 1 BTC je Satoshi. 1Satoshi je 1/100.000.000 BTC. Počítat se musí i s transakčními poplatky – fee – za poslání platby ve výši několika desítek tisíc až stotisíc Satoshi, většinou 100 – 150,- Kč v přepočtu na koruny.

SatoshiJednoduše, kdo dá větší “fee” bude rychleji odbaven. Těžaři Bitcoinů. A platba tedy rychleji dorazí do místa určení.

U každého regulérního webu potřebujete provést registraci. Mějte u sebe mobil, otevřený e-mail a nikoho za zády. Po skončení všech registrací, poklud nejste na svém vlastním PC, doporučuju smazat CACHE a historii všeho, a to kompletně.

Kam s těmi hesly a daty?

Protože budete potřebovat někam ukládat data z registrací, a věřte, že jch bude hodně, a to nejlépe šifrovaně, doporučuju stáhnout skvělý program KEEPASS z https://keepass.info/ .

Šifrovaná úložna heselNastavíte si jedno – dostatečně dlouhé a zapamatovatelné heslo, bezpečné, jak jinak (já používám 27 znaků) a můžete uložit a přenášet kamkoli a kdekoli. Existuje i přenosná verze a Android aplikace.

Konečně Bitcoin

Máte peněženku, hesla schované, přístupy nastavené a hlavní BTC adresu připravenou na příjem peněz. Může se začít vydělávat. A nebo investovat. Což je rychlejší, jednodušší a výnosnější.

Práci na burzách přenechte odborníkům, kupte si jejich čas a investujte do jejich firem. Většinou jde o dvojměsíční investiční programy se ziskem od 0,1 do 6% každý den. Minimální vkaldy se pohybují od 5 USD do 1.000.000 USD. Ano, i milion dolarů je možné investovat a celkem 3-6 milionů získat.

Pro českého invetsora jsou atraktivní vklady od 200 USD do 1000 USD. Exitusjí i studentské vklady od 50 USD s určitým ziskem. Někde se dá vybrat zisk – bez vkladu, již za 10 dnů, někde za 8, jindy za měsíc. V přepočtu na české koruny od 380,- Kč za 5 dnů.

Rychlé investice -zisk nebo prohra – 50/50

Ale kdo se nechce vázat drobnými vklady a půjde do větších sum, může získat relativně hodně za krátký čas. Jsou k dispozici i rizikové investice nebo investice s vkladem za 0.5 BTC se ziskem 1BTC “docela rychle”..

Jsou i ověřené takové zisky přes Blockchain, ale většinou se nejspíš jedná o PONZI schémata investic v začátku. Které skončí třeba za 25 – 30 dní. Doté doby vyplácí, ale připojí se tam cca 25.000 lidí s drobnými vklady a web skončí.

Opatrnost na místě! Peníze i Bitcoiny fuč!

Osobně jsem takový web vyzkoušel. Vypadal slušně.  8.000 “lidí” jsem za pár dní “viděl připojit” A za pár dní o vložené Satoshi přišel. Jako všichni ostaní.

Byly to tisíciny Bitcoinu, ale když si to znásobíte pětadvaceti tisíci lidmi s podobným vkladem ve výši 0,001 BTC, vydělali si zakladatelé slušných 25 Bitcoinů za necelý měsíc fungování webu. Ale taky třeba dvakrát tolik. To se investoři nikdy nedozví.

Kde tedy vydělat a neprodělat?

Cíleným studiem referencí ve všech možných částech světa, USA, Rusko, Čínští mineři, Rejkjavík, Arabské státy, Německo a samozřejmě české weby, jsem vyloučil asi 60 nalezených inzerovaných pochybných webů.

Mají rychlé zisky a našel cca 12 webů, které mají reálné zisky, slušné odměny, dostatek možností investic pro každého a dle referencí fungují několik let a hlavně, vyplácí na svých stránkách inzerované, výnosy. Hledám dále, poctivých musí být víc, ale nacházím více nepoctivých.

Čekali jste jejich seznam na konec? Mohl by tu být, ale i tyhle weby fungují na referencích a affiliate kódech. A ano, každý chce vydělat. Počkejte si na další článek s detaily, kde tohle všechno nalézt, nebo třeba i vyzkoušet ve verzi zadarmo se ziskem 1.25 USD za den.. Nic moc, že?

48.000 korun měsíčně v půlce roku 2018

Připlatíte si a máte třeba 50 USD za den. A to už je 1500 dolarů za měsíc, což je krásných 48.000,- měsíčně. Dosáhnout se na tuto sumu dá za 4 měsíce při drobné investici a reinvestici, nebo při určitém typu vyšší investice v BTC.

Zakoupíte si jednorázový výpočetní výkon na webu a propůjčíte tak vlastně peníze v Bitcoinech firmě, která s nimi operuje a ze zisku platí odměnu. Tyhle zisky jsou nejjistější.

A co dál? Již brzy očekávajte další článek z vlastní zkušeností.

Autor: P-I-R-@-T

Kontakt
Propagace firem, s.r.o.
Internetová reklama, prezentace, produktová reklama. Poradenství v reklamě na internetu. Komerční sdělení, PR články, placená reklama. Propagace na ČESBYZ.
Dukelská třída 461/74
61400, Brno
Telefon: 603900201
E-mail: ilja@propagace-firem.cz
http://propagace-firem.cz



Kontaktní manažer: Ilja Hynek
Jednatel
Email: ilja@propagace-firem.cz
Telefon: 603900201

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz