Gurmánský ráj v APHRODITE PALACE v Rajeckých Teplicích

Lázně Rajecké Teplice (Kúpele Rajecké Teplice, a.s.) jsou mezi klientelou známé a oblíbené nejen svými léčebnými a wellness procedurami, ale také luxusním ubytováním a vyhlášenou kuchyní. Snaha majitelů proniknout mezi evropskou lázeňskou elitu je podpořena kvalitní gastronomií. Loni otevřenému luxusnímu čtyřhvězdičkovému lázeňskému hotelu APHRODITE PALACE dominuje velkolepá stylová lobby a restaurace s open konceptem pro 205 osob, zdobená italským a indickým mramorem, onyxem, 24-karátovým zlatem, vzácnými dřevinami a skleněnými vitrážemi. Lázně letos přicházejí s technologickou novinkou přípravy jídel podle evropských trendů. Kromě toho do konce roku dokončí propojení restaurace s nočním barem s lounge. Viceprezident akciové společnosti SLK Rajecké Teplice Zdenko Miškolci k tomu poznamenává: „Náročná klientela z Ruska, Ukrajiny a arabských států vyhledává výlučně pětihvězdičkový standard ubytování a nejvyšší kvalitu gastronomie. Proto i naše nabídka v této oblasti musí splňovat vysoké kritéria kvality, ale za dostupné ceny, na které jsou domácí hosté zvyklí. Neustále investujeme do rozšiřování kapacit a zkvalitnění služeb. V letní sezóně spustíme provoz nové restaurace u venkovních bazénů. Stylově bude podobná jako restaurace v Aphrodite Palace. Prioritně bude sloužit koupajícím se hostům, kteří se budou moci pohodlně občerstvit, aniž by opustili areál vodního světa. Stravování bude zajištěno formou bufetu, ale i a la carte. Podobně jako v Aphrodite Palace, součástí bude otevřená kuchyně, tzv. front cooking, kde klienti mohou přímo sledovat přípravu jídel. V nabídce budou speciality regionální i mezinárodní kuchyně, které v létě doplníme o sezónní nabídku jídel i nápojů. V mimosezóně využijeme tento prostor víceúčelově - na společenské akce, firemní večírky, VIP eventy. Do této restaurace s kapacitou 100 osob, při divadelním uspořádání 150 osob, jsme investovali cca 13 686 000 Kč (500 tisíc Eur).“ Gastro manažer lázní Jozef Mitošinka dodává: ,,Zdravému životnímu stylu podléhá, kromě trendu wellness, i gastronomie. V lázních APHRODITE našim klientům připravujeme jídla, které nejen uspokojí jejich gurmánské choutky, ale mají i něco navíc. Postará se o to letošní novinka-technologie Sous-vide (ve vakuu, bez vzduchu), kterou po prvních testovacích měsících tohoto roku začínáme naplno využívat. Renomovaní evropští kuchaři Sous-vide využívají již několik let. Tato technologie klade důraz na kvalitní surovinu, kterou může být například hovězí i vepřové maso, drůbež, ryby, ale i zelenina. Surovina se připravuje ve speciální potravinářské kapse bez přístupu vzduchu, díky čemuž si potrava zachovává své nutriční hodnoty, vitamíny, potřebnou šťavnatost, vůni i přirozenou chuť.“ Při technologii Sous-vide se ,,zavákuovaná“ surovina tepelně zpracovává ve vodní lázni. Délka i teplota úpravy je pro každou surovinu různá, může trvat 30 minut, ale i několik hodin. Chuť takto připravených jídel je intenzivnější, struktura suroviny je rovnoměrnější. Maso má rovnoměrnou kvalitu, není na povrchu tužší a uvnitř málo upravené. Takto připravené jídlo může, ale i nemusí být určené k přímé konzumaci a v tom je jeho výhoda, zejména v kuchyních větších restaurací a hotelů. Technologií Sous-vide si kuchaři mohou pokrm předpřipravit a následně zmrazit. Úspora času je, vedle příznivého efektu pro trávení, další výhodou, díky které zákazník dostane na stůl kvalitní pokrm v krátkém čase. „Nenechte si ujít tento gurmánský zážitek chutí a vůní v restauraci hotelu APHRODITE PALACE av restauraci Rybářská bašta uprostřed lázeňského jezírka. Přijďte se i vy přesvědčit, že zdraví navracejí nejen léčebné procedury, ale i pozitivní gastronomické zážitky,“ zve J. Mitošinka. Více informací je na: www.spa.sk Centrální rezervační oddělení: Tel.: +421 41 5494 256-7 E-mail: spa@spa.sk

Kontakt
Paper Life
A. Škarvana 2/20
97101, Prievidza
Telefon: 0905150836
E-mail: paperlife.sro@gmail.com
http://www.paperlife.sk



Kontaktní manažer: Paper Life
PR manager
Email: paperlife.sro@gmail.com

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz