Samonosné brány, posuvné a křídlové brány

Služby Kovářství Kučera jsou mimo jiné zaměřeny na výrobu kovaných bran, branek a plotů. Nejčastějšími typy bran pro vjezdy na pozemek rodinných domů i různých areálů jsou samonosné brány, posuvné brány nebo křídlové brány. Nabídka služeb Kovářství Kučera zahrnuje i další kované nebo kovové výrobky (mříže, zábradlí, přístřešky, schodiště a jiné výrobky potřebné pro realizaci stavby). Je určena stavebním firmám na základě subdodavatelské spolupráce nebo koncovým zákazníkům.
Pro svou jednoduchou manipulaci a vysoký komfort obsluhy jsou dnes velmi využívané a oblíbené samonosné brány. Tento typ brány se otevírá posunem podle plotu, proto je potřeba počítat s prostorem pro zasunutí brány, zabírají však výrazně méně místa než křídlové brány. Často je tento typ brány využitý jako vjezdová brána pro vozidla, která buď stojí přímo za branou nebo dále v garáži. Jednoznačnou výhodou tohoto typu brány je využitelnost v místech s nerovnostmi terénu, neboť samonosná brána nevyžaduje podpůrné kolečko, ale je konstrukčně řešena vodícími profily s pojezdovými vozíky. Jiným typem brány jsou posuvné brány, které se stejně jako samonosné brány otevírají posunem podél oplocení. Brána je však vedena po kolejnici a ve spodní části brány jsou pojezdová kolečka, proto je kladen větší požadavek na rovnost terénu. U posuvné brány je ještě sloupek, který zajišťuje boční vedení.
Křídlové brány či dvoukřídlé brány se zpravidla dodávají tam, kde není možné z hlediska okolního prostoru použít samonosné brány nebo posuvné brány, neboť křídlové brány se otevírají buď dovnitř nebo ven, a proto je nutné počítat s výrazně větším prostorem kolem křídel brány. Křídlové brány často esteticky doplňují interiérové prostory i exteriér objektu.
S výrobou, montáží i povrchovou úpravou bran má Kovářství Kučera bohaté a prokazatelné zkušenosti. Brána vždy musí kromě plné praktické funkčnosti vizuálně doplňovat či korespondovat s přilehlým plotem nebo jiným exteriérem.
Samonosné brány, posuvné i křídlové brány lze doplnit o elektrický pohon nebo s dálkovým ovládáním. Na základě konstrukce brány, předpokládané zátěže, nároků na hlučnost provozu a dlouholetých zkušeností techniků v Kovářství Kučera s jejich realizací, bude navržen vhodný typ pohonu. Také této části realizace je věnována vysoká pozornost, neboť pouze spolehlivý pohon, stabilně fungující v létě i v zimě, bude zajišťovat pohodlí a současně zabezpečí majetek před neoprávněným vstupem.
Součástí služeb Kovářství Kučera je zaměření, návrh, výroba, povrchová úprava, ale také doprava a montáž. Při montáži bran a branek je často potřeba provést jednoduché stavební úpravy, které Kovářství Kučera rovněž zajišťuje. Více na http://www.kovarstvikucera.cz.

Kontakt
Kovářství Kučera
Kovářství Kučera, umělecké kovářství, ruční výroba
Sartoriova 57/16
16000, Praha 6
Telefon: 777 115 753
E-mail: info@kovarstvikucera.cz
http://www.kovarstvikucera.cz



Kontaktní manažer: Jan Kučera
majitel
Email: info@kovarstvikucera.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz