<h1>Sociální síť pro podnikatele</h1>

O podnikání a kariéře se diskutuje na nové sociální síti ČESBYZ.cz

 Brno - Na českém internetu se objevila nová česká sociální síť ČESBYZ věnující se převážně světu byznysu a kariéry.

Portál www.cesbyz.cz nabízí nejen českým byznysmenům, ale i jednotlivcům a odborné veřejnosti, prostor pro hledání obchodních partnerů, zaměstnanců a nových příležitostí pro podnikání. Smyslem projektu je vzájemné propojení kontaktů ekonomicky aktivních osob, které se mohou na webu libovolně sdružovat v diskusních skupinách. ČESBYZ je také místem pro začínající podnikatele i uživatele, kteří aktivně hledají práci nebo nové příležitosti pro svou kariéru. Pro již zavedené firmy je sociální síť rychlou a snadnou možností pro hledání zaměstnanců a rozvoj podnikatelských aktivit.

Co je vlastně ČESBYZ?

ČESBYZ není klasická sociální síť, na kterou jsou miliony českých uživatelů internetu zvyklí. Čas strávený na webu s lidmi z odborné a podnikatelské sféry má přinést uživateli nejen nové kontakty, ale i případné zakázky. „Je to platforma postavená na komunikaci ekonomicky aktivního obyvatelstva, které dává přednost vyšší kvalitě informací, před kvantitou podnětů ze soukromého života, jak to známe z běžných sociálních sítí. Na ČESBYZu jde hlavně o to, vrátit komunikaci mezi firmami na úroveň člověk – člověk,“ říká k projektu Markéta Teutrine, MBA, jednatelka společnosti Teutrine, s.r.o., která portál ČESBYZ provozuje. „Důležitým prvkem nové platformy, kterým se liší od běžných sítí, je detailní možnost nastavení osobního soukromí. Každý uživatel má možnost nejen ovlivnit, která data, ale i jednotlivě komu jsou zobrazena,“ doplňuje Markéta Teutrine.

Kontakty, skupiny

Možnost diskutovat o své profesi, zkušenostech z podnikání či dělit se s dalšími členy portálu ČESBYZ o odborné znalosti, přináší uživateli internetových sítí nový rozměr a nepoznané možnosti. „Diskusní fóra různých skupin, které mohou zakládat i jednotliví členové platformy, mohou být velkým přínosem pro odbornou veřejnost,“ domnívá se Markéta Teutrine, MBA a dodává, že platforma tak skýtá možnost prezentace znalostí daného tématu, což vede ke zvýšení důvěry potenciálních obchodních partnerů. Zapojením se do diskuzí s odbornou veřejností po celé České republice lze nalézt nejen nové příležitosti pro podnikání, ale i nová přátelství a kolegy.

Stát se členem nové sociální sítě je snadné. Po přihlášení do systému a vyplnění základních údajů o své osobě či firmě se během několika minut objeví v elektronické poště zpráva o zaregistrování. Portál nabízí členství zatím ve dvou kategoriích. Zcela zdarma je přístup k základním funkcím stránky v kategorii Standard. Všechny možnosti portálu jsou k dispozici pro kategorii Premium, která je zpoplatněna. Noví uživatelé mají možnost si vyzkoušet všechny prémiové funkce ČESBYZU po dobu 14 dní od registrace zdarma. Po uplynutí této akční doby si mohou členství prodloužit za poplatek na tři měsíce, rok nebo dva roky. Pokud uživatelé o placenou službu neprojeví zájem, stanou se automaticky členy portálu ČESBYZ v kategorii Standard.

Proč být členem ČESBYZ

Placené členství má výhodu například v možnosti zasílání zpráv všem členům platformy, sledování návštěvnosti vlastního profilu nebo zakládání diskusních skupin i jejich moderaci. S kategorií Premium lze prostřednictvím webu ČESBYZ plánovat společenské akce, ale také využívat pokročilé vyhledávání mezi uživateli portálu nejen prostřednictvím klíčových slov, ale i podle zadaných kritérií. Pro členy Premium má společnost provozující portál ČESBYZ připraveny různé speciální nabídky. „Svým členům nabízí ČESBYZ ve spolupráci s obchodními partnery různorodý program slev a výhod“, upřesnila jednatelka portálu Markéta Teutrine, MBA.

Firmy na ČESBYZ, nabídky a hledání práce

Svůj profil si na webu ČESBYZ mohou otevřít vedle jednotlivých uživatelů také firmy. K prezentaci firem je vyhrazena jedna z hlavních záložek portálu. „Do firemní prezentace si mohou společnosti přiřadit ty členy ČESBYZu, kteří jsou jejich zaměstnanci a vkládat do svých prezentací nabídky práce. Ty jsou pak podle typu členství navázány na vyhledávací funkce v záložce kariéra,“ popisuje další funkci platformy ČESBYZ jednatelka portálu Markéta Teutrine, MBA. Služba kariéra umožňuje uživatelům sítě hledajícím práci, najít si místo podle představ a požadavků. Firmy, které zaměstnance hledají, mají z profilů zájemců o místo možnost zjistit informace o jejich vzdělání nebo pracovních zkušenostech.

Teutrine, s.r.o.
Markéta Teutrine, MBA
jednatelka
Sídlo: Zámecké nám. 13, 79401 Krnov
Kancelář Brno: Technologický park, Technická 15, 61600 Brno

Kontakt
Propagace firem, s.r.o.
Internetová reklama, prezentace, produktová reklama. Poradenství v reklamě na internetu. Komerční sdělení, PR články, placená reklama. Propagace na ČESBYZ.
Dukelská třída 461/74
61400, Brno
Telefon: 603900201
E-mail: ilja@propagace-firem.cz
http://propagace-firem.cz



Kontaktní manažer: Ilja Hynek
Jednatel
Email: ilja@propagace-firem.cz
Telefon: 603900201

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz