Kapr na grilu

Kapr na grilu Šálek svařeného vína v ruce a ryba, která nádherně voní z horkých uhlíků, to vše uprostřed sněhových závějí. Sen? Netradiční pojetí tradice? Možná jen odvaha zkusit něco nového a zpestřit si život zážitkem, na který budete vy a vaši blízcí ještě dlouho vzpomínat. Co třeba se po namáhavém sportovním dni v horách sejít s kamarády, poklábosit u přípravy šťavnaté delikatesy a třeba se při tom i ohřát nad rozpálenými uhlíky? Nebo si s přáteli sednout dovnitř do tepla, zatímco venku gril sálá pod poklopem a horké, voňavé a šťavnaté jídlo vám vydá, až bude hotové. Kdo říká, že grilovat se dá jen v létě, ten nikdy nepoznal, jak skvělou grilovací párty můžete zažít třeba na Nový rok, zatímco čekáte na půlnoční ohňostroj. Parťák v mrazu i vlhku K zimní grilovací pohodě je potřeba spolehlivý parťák. Weber grily jsou automaticky testovány na extrémní klimatické podmínky, nemusíte se bát je vytáhnout i té největší plískanici. I v zimě si tedy užijete plnohodnotný zážitek z grilování, na který jsme zvyklí z letních měsíců. Zatímco venku zvoní mráz a k zemi se snáší prašan, jste vy i vaše jídlo v suchu a teple. Vy v teplém oblečení, ideálně se skleničkou něčeho horkého v ruce, maso na grilu pod poklopem, který zajistí perfektní výsledek. Vánoční kapr na grilu Zkuste Štědrovečerní večeři jinak a upečte kapra na grilu, dietně a bez starostí a ušetřený čas věnujte zimní přírodě a svým blízkým. Zimní marinádu s koprem, drceným provensálským kořením a kmínem připravíte snadno. Koření se solí rozetřete v oleji a potřete rybu, či ji na chvíli do marinády naložte. Pozor, na kapra nepoužívejte citronovou šťávu – je agresivní a kapr by se vysušil a přišel o osobitou chuť rybího masa. Samotná úprava masa je jednoduchá. Rozehřejte gril na mírný žár a rošt potřete troškou tuku. Z jednotlivých kousků ryb otřete přebytečnou marinádu, aby vám nekapala do grilu a položte je na rošt. Rybu nechte chvilku odpéct od roštu, aby se maso při otáčení nerozpadlo. Kapra je dobré zakrýt, koncentrujete tak teplo. Po 5 minutách rybu obraťte a za dalších pár minut je hotová, šťavnatá a můžete servírovat. No řekněte, není to snadnější než trojobal a tanec kolem pánve s horkým olejem? Ať už se rozhodnete pro zimní grilování či ne, jménem Prvního Weber World Centra v České republice vám přejeme krásné, svařeným vínem provoněné Vánoce a nezapomenutelný Nový rok.

Kontakt
High Life s.r.o.
grily weber a příslušenství
Údolní 1751/41
14700, Praha 4
Telefon: 607 968 000
E-mail: grilcentrum2012@gmail.com
http://www.grilcentrum.cz



Kontaktní manažer: Gril Centrum
Email: grilcentrum2012@gmail.com

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz