Jak zvolit správné vybavení toalet.

Většina z nás tomu nevěnuje příliš pozornosti, až do chvíle, kdy ji potřebujeme použít. Měla by správně plnit svou funkci a vypadat svěže a příjemně. Bohužel, ne vždy tomu tak je. Častokrát nás od jejího použití odradí už první pohled na ne příliš čistou a správně udržovanou místnost.

To se týká nejen „veřejných záchodků“, ale i toalet v restauracích, kulturních zařízeních, školách či ve firmách. Čistá hezká a správně udržovaná toaleta svědčí o pečlivosti a solidnosti. Požadavky na hygienické řešení jsou odlišné podle prostředí. Při výběru nejvhodnějšího hygienického systému je třeba vzít do úvahy četnost používání – jeli vysoká nebo nízká. Dle toho volíme velikost dávkovačů.

Zásobníky, dávkovače a doplňky značky KATRIN Vám pomohou splnit všechny Vaše požadavky. Jsou navrženy tak, aby se daly jednoduše instalovat, používat a udržovat. Zadní stěna jednotlivých produktů je vybavena mnoha otvory pro jednoduchou instalaci. Konstrukce z umělé hmoty ABS zajišťuje pevnost a po dlouhá léta barevnou stálost. Skrze kontrolní okénka vždy lehce zkontrolujete, není-li potřeba zásobník doplnit. Ke všem zásobníkům a dávkovačům je dodáván univerzální ergonomický klíč, jimž lze otevřít kterýkoli ze zařizovacích předmětů KATRIN. Také si můžete dle potřeby zvolit druh uzavírání – na klíč nebo pouhým zacvaknutím.

Zásobníky ručníků v roli Katrin Systém jsou tím správným řešením pro veřejné toalety. Jeho hlavní výhodou je hospodárný a ekonomický provoz. Každý útržek je zcela hygienický a netknutý předchozím uživatelem, jeho správný rozměr minimalizuje objem odpadu. Zásobníky skládaných ručníků Katrin se vyrábí ve třech velikostech, což umožňuje vhodnou volbu pro odpovídající spotřebu v dané budově. Jsou navrženy tak, aby umožňovaly použití všech typů skládaných ručníků. Odolná konstrukce umožňuje použití i v nejnáročnějším prostředí. Zásobníky ručníků v roli se středovým odvíjením Katrin se nabízí ve dvou velikostech. Menší model S je vhodný pro menší toalety, zásobník M je vhodný pro budovy s větší frekvencí používání. Oba modely mají bezpečné, vyměnitelné hrany pro přesné odtrhávání papíru se zajištěnými zuby.

Zásobník toaletního papíru Katrin Gigant Vám zaručí vysokou spolehlivost. Díky zvláštní výsuvné koncovce umožní spotřebu role do posledního útržku. Jeho optimální konstrukce je vhodná i pro malé toalety.

Dávkovače mýdla Katrin jsou nabízeny ve dvou velikostech 0,5 l a 1 l a ve dvou variantách. Jedna je určená pro použití originálních patron s tekutým mýdlem Katrin nebo za pomocí přiložené nádržky lze doplňovat nalévacím mýdlem. Druhá varianta je uzpůsobena pro používání mýdla v pěně. Tato je vybavena speciální pumpičkou pro zpěňování mýdla. Dávkovač o objemu 0,5 l lze použít i k dávkování prostředku na desinfekci WC sedátek, která má vysokou a dlouhodobou účinnost.

Na žádné dámské toaletě by neměl chybět koš na hygienické odpadky Katrin se zásobníkem na sáčky. Jeho mimořádná koncepce 2 v 1 kde jsou hygienické sáčky tak i strunové tašky na odpad umístěny uvnitř jednoho koše.

Tuto ucelenou řadu produktů Katrin doplňují velkoobjemové odpadkové koše pevné konstrukce a různých velikostí, které lze namontovat i na zeď, aby uvolnily místo na podlaze a nepřekážely při úklidu. Výrobky značky Katrin jsou tou správnou volbou pro Vaši toaletu.

Kontakt
Ambra - Group, s.r.o.
Vybavení kanceláří, dílen a provozů. Kancelářský nábytek a doplňky, kancelářské potřeby, pracovní pomůcky, vybavení skladů, manipulační technika, obalová technika. Zásilkový prodej po cele ČR.
Nádražní 289
73925, Sviadnov
Telefon: 558 639 138
E-mail: katalog@ambra.cz
http://katalog.ambra.cz



Kontaktní manažer: Zbyněk Šplýchal
SEO marketing
Email: zbynek.splychal@dodax.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz