Sluneční brýle - proč je rádi nosíme?


Sluneční brýle jsou druhem brýlí, které byly vytvořeny, aby speciálně zatemněním skel ochránily naše oči před nebezpečným zářením a ostrým světlem a zároveň snížily negativní dopady tímto světlem způsobené (bolest očí, únava, v horším případě poškození zraku atd.). Od dob starého Říma, ze kterých se datují první údaje o použití zatmavených skel, si sluneční brýle prošly  komplexním rozvojem a inovacemi a dostaly se do popředí, kdy si stále důrazněji vyhrazují svůj prostor jako módní doplněk.
BikkembergsPrada           Gucci
Nejen, že se sluneční brýle udržely v nepřeberném množství módních doplňků, ale v podstatě začaly žít svým vlastním životem a staly se samostatnou módní disciplínou. Dnes je jejich prvotní zdravotní a ochranná role vyměněna za ochranu před blesky zvídavých papparaziů a především za nositele módního stylu té či oné celebrity, jež vnímáme jako předzvěst toho, co bude in v následující sezóně. Nadále samozřejmě plní svoji roli ochrany zejména v letních měsících a při ostrém slunečním světle, nicméně role doplňku velmi často zastíní původní účel který sluneční brýle maji.
Je však důležité i při nošení tohoto módního doplňku, ať už vám sluší sebevíce, zachovat alespoň základní pravidla nošení, a tím je nenosit sluneční brýle v interiéru bez závažnějšícho důvodu, jelikož to vaše okolí bude vnímat negativně. Dále je out nosit sluneční brýle (vyjma zabarvení kategorie 1 a 2 či postupně zabarvených skel), pokud nesvítí slunce. Nosit brýle jako sponu do vlasů naopak doporučujeme, jelikož role módního doplňku bude zachována a vy nebudete pro ostatní vypadat nevhodně.

Naopak zdravotním důvodem pro nošení brýlí při ostrém slunci či v létě je zejména ochrana zraku před nebezpečným UV zářením, které může vést k mnoha až nebezpečným onemocněním očí. Proto je zásadní dávat pozor při výběru slunečních brýlí, aby byly kvalitní a nejlépe značkové od renomovaných výrobců, jelikož levné sluneční brýle z tržnice nemusí poskytovat dostatek ochrany. V tomto případě se nevyplatí šetřit za každou cenu, jelikož vaše zdraví je rozhodně důležitější.
John RichmondSluneční brýle a dioptrické brýle, které nabízíme v našem eshopu www.eurooptik.cz, jsou brýle značkových módních domů a návrhářů, jež jsou na vedoucích pozicích celosvětových výrobců. Značkové sluneční brýle a dioptrické brýle a nabízí nejen ochranu vašeho zraku jako ten nejzásadnější faktor, ale zejména krásu a výjimečnost modelu pro vaše každodenní nošení. Ochraňte své zdraví a staňte se zároveň módní ikonou, kupte si jedinečné modely a značkové sluneční brýle a dioptrické brýle za nejlepší ceny na trhu. Nakupujte brýle v našem eshopu www.eurooptik.cz a zjistěte to, co zjistily již stovky našich zákazníků, a to že oproti konkurenci máme skladem jedinečnou nabídku zajímavých modelů, které se na trhu nevyskytují.

Eshop brýle www.eurooptik.cz, jeden z nejrychleji rostoucích internetových obchodů, nabizející značkové dioptrické brýle a sluneční brýle světových návrhářských značek Dior, Armani, Dolce Gabbana, Hugo Boss, Prada, Prada sport, Miu Miu, Salvatore Ferragamo, Cerruti, Burberry, Escada, Givenchy, Cesare Paciotti, Bikkembergs, Bvlgari, Gucci, Cavalli, Police, Ray Ban, Yves Saint Laurent, Valentino, Ralph Lauren, Exalt Cycle, Les Copains, Robe Di Kappa, Joy, Benetton aj. V naší kanceláři najdete více jak 400ks brýlí, které si můžete u nás před nákupem prohlédnout. Veškeré nabízené zboží je 100% originál a je prodáváno v originálním balení včetně příslušenství. Adresa provozovny: Nad Smetankou 9 / 231, Praha 9 - Hrdlořezy 190 00
Telefon: +420 776 654 338, +420 606 546 561
Email: info@eurooptik.cz
Značkové brýle eurooptik.cz

Kontakt
Four M Company
Velkoobchod a maloobchod sluneční brýle, dioptrické brýle, obroučky, obruby,
Nad Smetankou 9/231
19000, Praha
Telefon: +420 606 546 561
E-mail: info@eurooptik.cz
http://www.eurooptik.cz



Kontaktní manažer: Martina Milosavljević
majitel
Email: info@eurooptik.cz
Telefon: +420 606 546 561

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz