Jak vybírat dárek pro muže

Ať už jde o manžela, bratra, otce nebo kamaráda, je všeobecně známé, že na rozdíl od většiny žen vedou u mužů dárky spíše praktické. To ovšem neznamená, že to máme my ženy s výběrem vhodného dárku jednoduché, jak si mnozí předstvitelé opačného pohlaví myslí. Obzvláště v případě partnerů se po určité době dostáváme do svízelné situace. V zoufalství se pak často uchylujeme ke stereotypům v podobě ponožek, košil nebo kravat, které sice nikoho neurazí, ale ani nepřekvapí.

Je jasné, že tato vánoční „překvapení“ brzy přestanou na jeho tváři kouzlit úsměv a stanou se spíše rutinou, ve většině případů také námětem k vtipným poznámkám ve společnosti kamarádů. Bylo by naivní předpokládat, že z těchto narážek vyvázneme obměnou sady bavlněných ponožek za luxusní značkový model. Zcela jistě poletí do skříně a upadnou v zapomnění stejně jako jejich loňské kolegyně.

Jak tomu předejít?

Základní a častou chybou je nechávat nákupy na poslední chvíli. Nejenže hrozí, že perfektně naplánovaný vánoční dárek neseženete, ale zbytečně se vystavujete nebezpečí předvánočního davového šílenství. Nehledě na to, že se nevyhnete prodejcům, kteří se budou snažit vytěžit z vašeho zoufalství co nejvíc a vám nezbyde nic jiného, než rezignovaně zaplatit daleko více než mimo tyto vánoční „výhodné akce“.

Jistě nic nezkazíte, když požádáte o radu blízkého přítele své drahé polovičky. Spoléhat se na to, že znáte všechna jeho tajná přání, není v případě vánočního dárku vždy trefou do černého. Kamarádi také mohou poradit s výběrem, pokud jde o věc z oboru, kterému příliš nerozumíte. Vyvarujete se tím rozpačitým „díkům za nic“, když svému milovanému koupíte superdrahou grafickou kartu, která si však nerozumí s ostatními součástkami jeho počítače.

Pokud ani kamarád nepomůže, nezbývá, než naplno zapojit svou fantazii a důvtip. Mimo praktických darů totiž muži ocení i originalitu. Velmi vám usnadní rozhodování, pokud se zasoutředíte na jeho koníčky. Zapřísáhlý sportovec pravděpodobně neocení značkovou sadu nářadí, byť ty poličky potřebujete přišroubovat sebevíc. Představte si, jak byste se tvářily vy, kdybyste pod stromečkem našly novou žehličku. Mohla by být nejlepší na trhu, ale stejně... Naopak největší radost mu uděláte, když dáte vánočním dárkem najevo, že ho v jeho zábavě podporujete a ne, že mu ji tiše trpíte. Je váš drahý skalním fanouškem hokeje? S dresem jeho oblíbeného týmu budete vyhlášena nejlepším Ježíškem roku.

Oblíbeným trendem poslední doby je i darování nezapomenutelného zážitku. Vybírat lze z rozsáhlé nabídky z mnoha odvětví, takže i když není dotyčný zrovna dobrodruh a milovník adrenalinových sportů, můžete ho překvapit například jízdou v luxusním bouráku, letem v balónu nebo relaxačním pobytem.

Mějte také na paměti, že váš partner bude mít stejnou radost jako vy, když ho překvapíte drobným dárkem i během roku. Toto nenápadné znamení, že na něj myslíte kudy chodíte, určitě nepřehlédne.

Kontakt
UžijSiTo s.r.o.
Mojmírovo nám. 22
62100, Brno
Telefon: 549216368
E-mail: fannah@seznam.cz
http://www.uzijsito.cz



Kontaktní manažer: uzijsito
Email: fannah@seznam.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz