Zažijte o Vánocích vše, na co jen pomyslíte

Každý rok se to opakuje. S blížícími se Vánoci si postupně začneme lámat hlavu nad tím, jak udělat radost našim blízkým. S nejlepší vírou v krásné vánoční dárky se mačkáme v obchodech, dumáme nad velikostmi, barvami i obsahem našich nápadů, abychom později podlehli skepsi, že námi vybraný kousek, se podobně jako loni, prostě do vkusu obdarovaného netrefil. Dost! Letos musí být všechno jinak! Pojďme společně najít ten správný vánoční dárek pro každého člena rodiny.

Dětem uděláte vždycky radost hračkou

Vybírat a pořizovat vánoční dárky pro děti je asi nejpříjemnější a přiznejme si, že i nejjednodušší úkol. Stačí naslouchat bezpočtu přání našich ratolestí a k tomu třeba i popustit uzdu vlastní fantazie a vánoční dárky pro nejmenší už nás začnou napadat sami. Pokud vyberete hračky, jako jsou deskové hry, letadlo na dálkové ovládaní, nebo sudoku kostku, nemůžete udělat chybu. Ale pokud už máte odrostlejší děti, které jen tak doma neudržíte, udělejte jim na Vánoce radost něčím, co by od vás určitě nečekali. Dopřejte jim trochu adrenalinu. Výborným tipem může být projížďka na čtyřkolce, aquazorbing, let balonem a pro velké slečny návštěva profesionálního kadeřníka. Na takové vánoční dárky nikdy nezapomenou.

Trefně obdarovat seniory nebývá snadné

Hoďte za hlavu všechny vánoční dárky, které jste kdy rodičům a prarodičům pořídili. Letos na to o Vánocích půjdeme úplně jinak, takže na dárkové koše plné sladkostí a teplé papuče rovnou zapomeňte. Rodičům a prarodičům nadělíme zdraví, relaxaci, taky trochu pohybu a spokojenost na tváři. Spokojený seniorský věk je jistě takový, který je stále aktivní, plný vzruchu, rodiny, zábavy a akce. S přihlédnutím ke zdravotnímu stavu našich blízkých můžeme vybírat z vánočních dárků, které jsou náročnější na fyzičku, jako třeba aktivita nordicwalking, nebo se zaměřit na odpočinek a relax v lázeňských regeneračních a omlazujících pobytech. Vánoční svátky prožité s rodinou jsou časem, na který se každý těší. A pokud se vám letos povede překvapit i prarodiče něčím neotřelým a uvidíte v jejich očích opravdové nadšení, budete mít ze svátků dvojnásobnou radost.

Jak pobavit a třeba i dojmout kamarády

Na Vánoce myslíme i na svou druhou rodinu, na okruh svých přátel a kamarádů. Chceme jim udělat stejnou radost, jakoby s námi seděli u slavnostní večeře, chceme je ale i pobavit a naznačit jim, jak moc jsou pro nás také důležití. Vánoční dárky pro kamarády se prostě vybírají samy. Vánoční dárky pro ženy můžeme volit od relaxačních pobytů, přes kosmetické baličky, úpravy domácností, nebo romantická gesta, jako jsou ušlechtilé odrůdy růží či hvězdy na nebi se jménem obdarované. Vánoční dárky pro muže pak mohou být nejen o adrenalinových jízdách na čtyřkolkách, bagrech a Harley-Davidsonech, ale i o úpravě zevnějšku v salonu krásy či o sportovním kurzu golfu. Dejte všem kolem vás najevo, jak moc vám na nich záleží a zkuste letos vánoční dárky pojmout trochu netradičně.

Kontakt
UžijSiTo s.r.o.
Mojmírovo nám. 22
62100, Brno
Telefon: 549216368
E-mail: fannah@seznam.cz
http://www.uzijsito.cz



Kontaktní manažer: uzijsito
Email: fannah@seznam.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz