Vánoční dárky pro muže

Vybírat vánoční dárky pro muže není tak složité, jak by se mohlo zdát. Vybírat můžete mezi adrenalinem, wellness pro muže nebo praktickými vánočními dárky, kterými nemůžete nic zkazit.

Vánoční dárky pro partnera
Je váš partner adrenalinový nadšenec? Pak máte široký výběr vánočních dárků pro odvážné muže zaručen. Ti nejdrsnější rádi vyzkouší tandemový seskok či akrobatický let, ale adrenalin se dá zažít i na zemi, například při oblíbeném paintballu, divoké jízdě na čtyřkolkách nebo na legendárním Harleyi.

Chcete-li svému miláčkovi dopřát luxusní odpočinek, vyberte si z nabídky wellness procedur, které jsou balzámem pro tělo i duši. Pobyt v pivních lázních patří mezi nejoblíbenější vánoční dárky pro muže, ale sáhnout můžete i po nějaké netradiční masáži, po které se bude cítit jako znovuzrozený.

Vánoční dárky pro tátu
Sportovně založení tatínkové jistě nepohrdnou kurzem golfu či novými zážitky na videoprojekční střelnici. Méně akční jedince pak můžete obdarovat relaxačním víkendem v příjemném prostředí, kde o něj bude personál pečovat jako o celebritu. Automobilové nadšence potěšíte vánočním dárkem v podobě projížďky v luxusním bouráku.

Starší tatínkové ocení lázeňský pobyt, kde může odpočívat opravdu jako v bavlnce a navíc si zde může najít i nové přátele. Poukaz na takový vánoční dárek může využít v jakémkoliv termínu, který si sám zvolí, takže nemůžete „šlápnout vedle“.

Vánoční dárky pro syna
Sázkou na jistotu je jedna z léty prověřených stolních her. Vděčným vánočním dárkem pro syna bude jistě Carcassone, který nabízí spoustu možností rozšíření, takže vánoční dárek na pokračování máte zaručen. A můžete si být jisti, že bude bavit i vás.

Touží vaše ratolest po dávce adrenalinu? Vemte ho sebou na čtyřkolky nebo darujte lekci na skákacích botách, na kterých se jistě dokonale vyřádí. Pro ty starší můžete připravit opravddové dobrodružství, jakým je kurz přežití, kde bude odkázán jen sám na sebe. Takové zkušenosti se mu můžou v životě jen hodit.

I pro nejmenší lze vybírat ze širokého spektra vánočních dárků. Kromě deskových her bude vaše dítko nadšené například z výletu do Disneyparku ve Francii nebo německého Legolandu, ale jistě nepohrdne ani moderními hračkami, jako je antigravitační auto, které umí jezdit i po stropě, nebo dětský vodní skútr.

Vánoční dárky pro náročné muže
Sháníte-li vánoční dárek pro šéfa či náročnějšího kamaráda, složte se s ostatními kolegy nebo přáteli například na večer v casinu, projížďku v luxusní limuzíně nebo VIP den, na který pro spoustu zážitků ve vzduchu i na zemi nikdy nezapomene.

Svého šéfa můžete překvapit i dnem, ve kterém si může vyzkoušet, jaké to je být například bagristou, arabským šejkem, nebo dokonce bezdomovcem.

Kontakt
UžijSiTo s.r.o.
Mojmírovo nám. 22
62100, Brno
Telefon: 549216368
E-mail: fannah@seznam.cz
http://www.uzijsito.cz



Kontaktní manažer: uzijsito
Email: fannah@seznam.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz