Jazyková školka KinderGarten podporuje fotbalové fanoušky!

AC Sparta Praha a jazykové školky KinderGarten? Ano, i toto nestandardní spojení zde máme! Děti jsou všude okolo nás a proto vznikla spolupráce možná na první pohled velmi nepravděpodobná. Sobota 24.7. je prvním důkazem této příjemné kooperace.

AC Sparta Praha je dlouhodobě nejvýznamnější klub českého fotbalu, který za více než 115 let své existence zaznamenal úspěchy v domácích soutěžích, stejně jako i na mezinárodní fotbalové scéně. V novodobé historii českého fotbalu patří Spartě jednoznačné prvenství v umístění v domácí ligové soutěži. Pravidelně také prezentuje český fotbal v soutěžích UEFA. Proč by tedy nemohl vzniknout společný projekt těch nejúspěšnějších ve svém oboru? Jedni považují za úspěch tah na branku zakončený gólem a druzí kvalitní výchovu dítěte a předání základu do následného života. Možná nejste zrovna fanouškem Sparty, ale zřejmě když čtete tento článek máte vztah k dětem nebo právě ke školce KinderGarten. KinderGarten byla vybrána pro spolupráci na určitých fotbalových zápasech, kam na tzv. rodinnou tribunu přicházejí tatínci a maminky, kteří hoří nadšením ke svému oblíbenému fotbalovému týmu, ale také nezapomínají být rodiči a svou ratolest na zápas rádi vezmou aby podpořili vztah ke sportu na zelené trávě.

Ovšem fotbalové utkání trvá často příliš dlouho pro dětskou trpělivost a proto je nutné trvání zápasu zkrátit aktivitou, která dítko příjemně vzpruží, sportovně naladí a dodá další chuť do sledování zápasu. O toto se snaží tým KinderGarten učitelů a asistentů, kteří si pro děti fotbalových fandů důkladně připravují vlastní program.
Aktivity jsou různé a odlišně přínosné. Od těch, kde zapojíme hlavičky, přes zábavu, kde se dětem změní image až po čistě fyzicky zaměřené soutěže.

Příkladem z uplynulé soboty je kadeřnický salón, kde není problém požádat paní učitelku o poslední účes Davida Backhama se zakomponováním barevných pruhů modré, červené a žluté, jako by hrál zrovna za Spartu nebo si nechat „vytetovat“ speciálními zdravotně schválenými barvičkami znak oblíbeného fotbalového týmu na ruku nebo na tvář. Dětská Olympiáda kde vajíčko se nebezpečně třese na polévkové lžíci a soutěžící musí úspěšně prokličkovat připravený slalom, následně se strefit míčky na cíl a zapamatovat si během pár vteřin předměty uschované pod „tajemnou sparťanskou dekou“ , měla ohromný úspěch, který byl tvořen šikovnými dětmi, které soutěže absolvovaly na jedničku.

Další soutěžení bylo taktéž skvělé. Takový stolní fotbálek s dřevěnými panáčky na tyčkách, který na první pohled působí až nezábavně, mnohdy budí neskutečné emoce i v sebemladším aktérovi u ovládacích madel a reálné kopy na bránu, které probíhají opodál, v pánech klucích vzbuzují pocity vítězství jako když zrovna prorazili Gianluigiho Buffonovo střežení.
Nezapomněli jsme ani na naše nejmladší fanoušky, pro ty zde byla milá paní učitelka v chráněném koutku, která hlídala maličké děti v nafukovacím dětském zámku a těm, kteří vydrželi déle, přečetla i fotbalovou pohádku.
Všechny vás zveme na další utkání na Spartě a tentokrát nezapomeňte, že hlídání od babiček a dědečků již není nutné, protože jazyková školka KinderGarten je všude s Vámi.

Krásný den!

Seznam vybraných fotbalových zápasů se zajištěným hlídáním od společnosti KinderGarten, a. s. naleznete na stránkách AC Sparta Praha nebo vám budou sděleny na naší KinderGarten infolince 776 003 003.

Kontakt
KinderGarten Services s.r.o.
Na Jezerce 17/1033
140 00, Praha 4
Telefon: 776003003
E-mail: info@kindergarten.cz
http://www.kindergarten.cz



Kontaktní manažer: Kinder Garten
Email: kindergarten.praha@gmail.com

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz