Vyšehrad 2000 Group rovná se kvalitní gastronomie
Klientům nabízí od roku 1994 na nejvyšší úrovni servis v oblasti gastronomie, hoteliérství a cateringu.
Otázku „Jak vybrat správný catering“ jsme položili panu Petru Řepáskovi – šéfkuchaři společnosti Vyšehrad 2000 Group.
„Poměrně jednoduchou možností, jak si ověřit profesní zdatnost kuchařů oslovené společnosti, je ochutnávka její gastronomické nabídky. Měla by být součástí kompletní nabídky. Důležité je i důsledné sledování nových trendů v gastronomii tak, aby nabídka produktů nebyla jakýmsi „skanzenem“ dob minulých s výrobky typu šunkové rolky nebo uzenářské prkénko. To však neznamená, že by z nabídek měla vymizet klasická česká kuchyně.
Skladba by měla být pestrá, aby si každý host přišel na „své“. Dnešní gastronomii silně ovlivňuje i trend zdravého životního stylu, tudíž cateringové nabídky obsahují hodně zeleniny, nejrůznější výrobky a pokrmy z ryb a mořských plodů. Velmi důležité je i národnostní složení hostů a k jaké příležitosti je akce pořádaná. Při pořádání běžného rautu může být skladba poměrně široká: studené výrobky z různých druhů mas a ryb, čerstvé zeleniny, saláty, teplé speciality, sýry, ovoce a dezerty. Naopak v létě při realizaci BBQ nebo zahradní slavnosti je vhodné dávat přednost spíše jednoduchým salátům s různými vložkami a grilovaným masům připravovaným přímo před hosty. Jako dezert vyberte ovoce nebo různé druhy zmrzlin.
V dnešní době už není prioritní splnění základní funkce – najíst se. Ze strany kuchařů se jedná o výtvarná umělecká kulinářská díla. Je to účast na společenské události umocněná zážitkovou gastronomií“.
Vyšehrad 2000 Group
Národní 10, Praha 1
www.vysehrad2000.cz
Kontakt
Vyšehrad 2000 Group
Vyšehrad 2000 Group je společností podnikající v oblasti gastronomie, hoteliérství a životního stylu
Národní třída 10/138
11000, Praha 1
Telefon: +420224951736
E-mail: kontakt@vysehrad2000.cz
http://www.vysehrad2000.cz/index.asp?menu=3
Kontaktní manažer: Monika Zíková
Email: kontakt@vysehrad2000.cz