TETRONIK, elektronické systémy

Rádi bychom Vám představili web Tetronik v novém kabátě! Společnost Tetronik změnila design svých stránek v posledním měsíci roku 2009 a věříme, že potěší oko každého návštěvníka a zájemce o elektronické systémy. Společnost Tetronik se zabývá vývojem a výrobou elektronických systémů v oboru slaboproudé elektroniky. Elektronické systémy mají široké uplatnění, na vrátnicích firem, řízení přístupů do objektů, ochrany objektů, jídelen a dalších.

V nabídce najdete docházkový systém FLEXIS, který slouží ke komplexnímu sledování pohybu zaměstnanců. Proč si pořídit docházkový systém? Zbavíte se ručního zpracování dat docházky zaměstnanců a tím eliminujete chyby způsobené lidským faktorem. Společnost Tetronik Vám dále poradí, jaký docházkový systém je pro Vaši firmu nejvhodnější. Důležitým parametrem je počet zaměstnanců ve Vaší firmě a s tím úzce souvisí počet přístupových míst.

Dalším neméně důležitým elektronickým systémem z nabídky od společnosti Tetronik je tzv. vyvolávací systém. Určitě jste se s takovým systémem již setkali v praxi při čekání v bance či pojišťovně. Vyvolávací systémy jsou určeny pro hromadnou obsluhu klientů, kteří čekají ve frontě. Pokud Vás zajímá funkce vyvolávacích systémů či jejich historie, navštivte informacemi nabité stránky společnosti Tetronik. Stejně jako u docházkových systémů Vám na webu poradí proč si pořídit vyvolávací systém, jaké jsou jeho varianty a jak postupovat při výběru docházkového systému.

Kromě vyvolávacího a docházkového systému společnost Tetronik dále nabízí přístupové systémy, systém kontroly strážných, stravovací systémy a přístroje LedActive, které se používají hlavně v kosmetice a díky působení červeného a infračerveného světelného záření pomáhají regenerovat vlasové kořínky a pleť.

Firma Tetronik byla založena v roce 1990 a za tu dobu získala mnoho zkušeností v oboru slaboproudé elektroniky. Pokud máte zájem o bližší informace ohledně některého z nabízených systémů nebo chcete vědět informace o konkrétním elektronickém systému, navštivte stránky společnosti Tetronik (www.tetronik.cz), která sídlí v Terezíně.

O společnosti Tetronik

Firma Tetronik byla založena v roce 1990. Hlavní činností firmy je vývoj a výroba elektronických systémů v oboru slaboproudé elektroniky. Po svém založení firma zaujala významné místo na českém trhu v segmentu optoelektronických, numerických a alfanumerických zobrazovačů (kurzovní tabule, směnárenské tabule, vyvolávací displeje, digitální hodiny, jídelní lístky, jízdní řády, textové informační tabule ...).

Kontakt
Tetronik
Firma Tetronik byla založena v roce 1990. Hlavní činností firmy je vývoj a výroba elektronických systémů v oboru slaboproudé elektroniky.
Prokopa Holého 183
411 5, Terezín
Telefon: 416 782 458
E-mail: partner@tetronik.cz
http://www.tetronik.cz/



Kontaktní manažer: Aleš Kodytek
Email: partner@tetronik.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz