Obrázkárna.cz draží uměleckou fotografii ve prospěch společnosti Člověk v tísni

Praha, 17.12.2009

Společnost specializující se na velkoformátový digitální tisk a grafické zpracování fotografií se rozhodla podpořit aktivitu dobbročinné společnosti. Věnuje do aukce velkoformátovou fotografii vynikajícího fotografa Jiřího Šebka. Fotografie bude natištěna v nejvyšším rozlišení na vysoce kvalitní pololesklý papír Fine Art Baryta o gramáži 325g/m2. Výrobu luxusního rámu zajistí spolupracující rámařství Ramypasparty.cz .Formát fotografie byl zvolen 60x60 cm. Běžná prodejní cena tohoto díla je 9.500 Kč.

„Velmi rádi, navzdory veškerému předvánočním shonu, podpoříme dobrou věc. Tisk kvalitních obrázků je naše specializace i záliba a autorův dar v podobě takto kvalitní fotografie nám udělal mimořádně velkou radost. Doufáme, že stejnou radost udělá i jeho budoucímu majiteli a koneckonců i příjemci výtěžku, společnosti Člověk v tísni“, říká Jana Markovičová ze společnosti Obrázkárna.cz.

Všichni zúčastnění se rozhodli práci i materiál věnovat bez nároku na honorář. Veškerý výtěžek z dražby bude zaslán na projekt "Skuteční lidé potřebují skutečnou pomoc" (http://www.skutecnapomoc.cz/) společnosti Člověk v tísni.

Aukce bude umístěna na Aukru (www.aukro.cz). Aukce potrvá do pondělí 21.12.2009 do 20h 44min 40s.

O společnosti Obrázkárna.cz (www.obrazkarna.cz) : Obrázkárna.cz (www.obrazkarna.cz) byla založena v roce 2005 a sídlí v Praze. Zabývá se digitálním tiskem nejen velkoformátových fotografií. Na rozdíl od konkurentů klade důraz na individuální přístup k zákazníkovi a nabídku širokého sortimentu používaných materiálů pro tisk. Na své si tak přijde nejen nezkušený „amatér“ ,kterému rádi a trpělivě poradí, ale i profesionál, který přesně ví, co a jak potřebuje, a neodpustí na finálním díle žádnou chybičku. Těsně spolupracuje s firmou Ramy Pasparty, která pro její tisky nabízí rámování v odpovídající kvalitě.

O společnosti Ramypasparty.cz (http://www.ramypasparty.cz): Firma Rámy Pasparty vznikla v roce 1990. Její původní nabídka byla zaměřena na klasické pasparty s obvodovým lemem. S růstem zájmu ze strany klientů byly služby rozšířeny o široký sortiment rámů. Zodpovědnou a poctivou prací a netradiční nabídkou zpracování si Rámy Pasparty získaly věrnou klientelu významných jmen.

O Jiřím Šebkovi (www.jirisebek.cz) : Narodil se se v roce 1981. Fotografování se začal vážně věnovat v roce 2004. V té době se zaměřoval převážně na fotografování krajiny a makro fotografii. Postupem času objevil kouzlo fotografie architektury. Jeho cílem je, aby fotografie byli čisté a jednoduché. I z tohoto důvodu upřednostňuje tvorbu fotografií v černobílé škále. Nevyhýbá se však ani barevným fotografiím, pokud usoudí, že barvy snímkům prospějí. Dlouhodobě spolupracuje Leica gallery Prague a jeho fotografie je možno vidět na výstavě EDICE 100./

O společnosti Člověk v tísni (www.clovekvtisni.cz): Společnost Člověk v tísni vznikla před 16ti lety jako humanitární organizace s cílem pomáhat lidem v krizových oblastech. Poskytuje humanitární pomoc obětem přírodních katastrof či válek, staví školy a nemocnice, buduje zdroje pitné vody v suchých oblastech nebo dává osivo a nářadí chudým rolníkům. Podporuje dodržování lidských práv v nedemokratických režimech. Stejně usilovně pracuje i doma. Odstraňování následků ničivých povodní, jež zasáhly významnou část Česka v roce 2002, se stalo nejrozsáhlejší operací v historii Člověka v tísni. V České republice pořádá festival dokumentárních filmů Jeden svět. Humanitární a rozvojovou pomoc dnes poskytuje ve 13 zemích světa. Pracuje a pomáhá především díky darům shromážděným na veřejných sbírkách a díky grantům získaným například od vlády ČR, nebo Evropské unie a OSN.

O společnosti Aukro (www.aukro.cz): Server Aukro.cz je největším místem pro online aukce v ČR. Na stránkách je možno prodávat věci dle vlastních potřeb, nebo naopak kupovat nepřeberné množství zboží od jiných uživatelů. Prodej zboží probíhá formou aukce. Prodávající založí aukci, případní zájemci pak přihazují částky až do konce aukce. Zboží získá obvykle ten, kdo nabídne nejvyšší cenu.

Kontakt
Obrázkárna.cz
V Podbabě 118/25
16000, Praha 6
Telefon: 774443522
E-mail: info@obrazkarna.cz
http://www.obrazkarna.cz



Kontaktní manažer: Jana Markovičová
Email: jana@obrazkarna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz