Řada monitorů Philips E1 představuje tři nové víceúčelové modely pro hybridní a vzdálenou práci

Hned tři nové modely uvádí v březnu na trh produktová řada monitorů Philips E1. Tyto nové modely jsou vybaveny všemi základními funkcemi, které profesionálové a „remote“ pracovníci potřebují k tomu, aby mohli zůstat ve spojení a zároveň zvýšit svoji produktivitu. A to vše za opravdu konkurenceschopnou cenu.

Kvalita obrazu a uživatelský komfort

Modely Philips 24E1N1100A a 27E1N1100A jsou vybaveny 23,8"/60,5cm a 27"/68,6cm displejem FHD IPS s bezrámečkovým designem, úzkými okraji pro možnost sestavení více monitorů vedle sebe a systémem správy kabelů pro čistý a organizovaný pracovní prostor.

Celková kvalita obrazu je fascinující: panel IPS poskytuje živé barvy, zatímco 100Hz obnovovací frekvence s 1ms MPRT a adaptivní synchronizace nabízejí svižnou odezvu s ostrým a přesným obrazem, který zpříjemní každý okamžik, včetně herních seancí během volného času uživatelů, které zintenzivňují herní režimy SmartImage. Oba modely jsou navíc vybaveny dvojicí vestavěných kvalitních 2W stereofonních reproduktorů, jež zajišťují špičkový vícesmyslový zážitek. Tyto modely také podporují a zvyšují pohodu uživatelů díky funkcím, jako jsou LowBlue Mode a Flicker-free pro snadné sledování a EasyRead pro zážitek ze čtení podobný papíru.

Mimořádná produktivita s připojením USB-C

Monitor Philips 27E1N1600AE je speciálně navržen tak, aby umožnil pohodlné připojení v domácí kanceláři a zároveň nabídl řešení, které obstojí i v budoucnu. Tento 27" (68,6 cm) IPS panel s rozlišením QHD a HDR je synonymem pro křišťálově čistý a realistický obraz. Kromě všech funkcí obsažených v předchozích modelech z řady E1 je displej vybaven také připojením USB-C 3.2 s 65W Power Delivery: jediný tenký oboustranný kabel usnadňuje připojení, přenáší data superrychle a zároveň nabíjí kompatibilní zařízení. Tato funkce také pomáhá udržovat pořádek na pracovišti a umožňuje uživatelům nabíjet připojené zařízení a bezproblémově pracovat, a to vše pomocí jediného kabelu.

Pro větší pohodlí při dlouhé práci je tento model dodáván se 100mm výškově nastavitelným stojanem. Tento specifický druh podstavce je navržen tak, aby byl skutečně uživatelsky přívětivý, s funkcemi nastavitelné výšky a náklonu, které umožňují každému uživateli přizpůsobit si monitor pro optimální pohodlí při sledování, efektivitu a produktivitu.

Cena a dostupnost

Monitory Philips 24E1N1100A, 27E1N1100A a 27E1N1600AE jsou víceúčelové monitory speciálně navržené tak, aby splňovaly nejběžnější potřeby každé domácí kanceláře, a to díky rychlému připojení, vyšší produktivitě, pohodlí a snadnému používání, přičemž zajišťují trvale příjemné a pohlcující trávení volného času.

Od března 2024 bude možné monitory Philips 24E1N1100A a 27E1N1100A zakoupit za doporučenou maloobchodní cenu 3007 Kč (119 Eur), respektive 3513 Kč (139 Eur), zatímco monitor Philips 27E1N1600AE bude k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 6292 Kč (249 Eur).

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz