AOC GAMING 24G4X a 27G4X debutují se 180 Hz a novým odvážným designem

AGON by AOC - jedna z předních světových značek herních monitorů[1] a IT příslušenství - zahajuje letošní rok představením zcela nové řady herních monitorů AOC GAMING. Nová řada G4, která je nástupcem oceňované řady G2, se může pochlubit zcela novým elegantním designem. Modely AOC GAMING 24G4X s úhlopříčkou 23,8″ (60 cm) a 27″ (68 cm) 27G4X jsou vybaveny panely Fast IPS pro přesné barvy a široké pozorovací úhly, ještě rychlejší obnovovací frekvencí 180 Hz, dobou odezvy GtG až 1 ms a kompatibilitou s NVIDIA G-SYNC. Díky špičkovým funkcím a odvážnému vzhledu jsou nové modely připraveny zvýšit herní zážitek nadšenců i esportovců.

Stále se zlepšující výkon

Oba monitory, které zvyšují laťku základních herních monitorů, jsou vybaveny obnovovací frekvencí 180 Hz, která zajišťuje plynulé hraní s citem pro každý detail. Rozlišení Full HD (1920x1080) v souladu s velikostí displeje 24″ a 27″ umožňuje hráčům dosahovat vysokých snímkových frekvencí s většinou běžných grafických procesorů. Díky použití barevně přesných panelů Fast IPS s širokými pozorovacími úhly si monitory poradí i s nenáročnými úkoly souvisejícími s úpravou obrazu/videa nebo živým vysíláním mimo hraní her. S dobou odezvy až 1 ms GtG díky použití panelů Fast IPS jsou tyto modely určeny pro hráče, kteří vyžadují maximální přesnost a čistotu, a umožňují jim rozdrtit své soupeře v FPS, battle royale nebo podobných rychlých titulech, aniž byste na monitoru kdy zaznamenali ‚duchy‘. Monitory také podporují HDR10, takže přijímají signály HDR pro živý a dynamický obraz. Oba modely jsou kompatibilní se systémem NVIDIA G-SYNC, který eliminuje trhání a zadrhávání pro plynulou herní akci pomocí proměnlivé obnovovací frekvence.

 Výrazný design zaměřený na esport na základní úrovni

Modely 24G4X a 27G4X se mohou pochlubit zcela novým designem inspirovaným ostrými liniemi a neobvyklou estetikou letounu stealth. Modely jsou vybaveny kompaktnější základnou než dříve, která je stylová i funkční a poskytuje dostatek prostoru pro klávesnice a myši během intenzivních esportových akcí.

Díky univerzálním tmavě šedým akcentům a trojúhelníkovým tvarům na zadní straně představují tyto monitory moderní vzhled, který se bez problémů hodí k různým herním systémům.

Revoluce naruby

Stejně jako mají modely 24G4X a 27G4X už na první pohled nový vzhled, i uvnitř se mění. Mají svěží, intuitivní a citlivý On-Screen Display, který hráčům usnadňuje přizpůsobení zážitku ze sledování. Případně elegantní a lehký software AOC G-Menu umožňuje uživatelům měnit nastavení monitoru podle svých preferencí. OSD umožňuje uživatelům zapnout herní funkce, jako je například nový inteligentní zaměřovací kříž, který dokáže měnit barvu zaměřovacího bodu na pozadí, čímž zvyšuje přesnost míření a dává hráčům výhodu v soutěžních hrách.

Ekologicky šetrný, ergonomicky výjimečný

Tyto monitory, vylepšené oproti minulým generacím modelů AOC GAMING, jsou nyní baleny s papírovým polstrováním, což snižuje dopad na životní prostředí. Oba modely jsou vybaveny ergonomickým stojanem, který umožňuje nastavení výšky, natočení, náklonu a otočení pro pohodlné hraní her. Ergonomický stojan umožňuje uživatelům sedět se zdravým držením těla a umožňuje jim používat monitory nejen pro hraní her, ale stejně tak pro studium nebo práci po celý den. Díky elegantnímu designu základny sedí pevně a na stole zabírají menší plochu. Vzhledem k tomu, že monitory jsou vybaveny režimem LowBlue a neblikají, umožňují uživatelům pohodlně hrát i v pozdních hodinách. A pro hráče, kteří používají rameno monitoru, nabízejí tyto modely možnost uchycení pomocí VESA. Díky svému ze tří stran bezokrajovému provedení jsou vhodné zejména pro instalace s více monitory. Vestavěné reproduktory a výstup na sluchátka umožňují uživatelům dosáhnout kompletní herní sestavy během několika minut.

Cena a dostupnost

Monitory AOC GAMING 24G4X a 27G4X zvyšují laťku základní úrovně herních monitorů. Oba monitory 24G4X a 27G4X se dodávají s tříletou zárukou a budou k dispozici od konce ledna 2024 za doporučenou maloobchodní cenu 4179 Kč (169,00 €), resp. 4921 Kč (199,00 €).

[1] IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2023 Q1

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz