Nový monitor Philips 49B2U6900CH je extra výkonný díky webkameře s automatickým rámováním a inteligentním KVM

Nový monitor posouvá hranice, které dosud nebyly na B2B trhu společností Philips překročeny. Monitor Philips 49B2U6900CH s sebou přináší velké množství nových funkcí, které usnadňují týmovou práci na moderním digitálním pracovišti. Mimo to se monitor Philips 49B2U6900CH může pochlubit také velkou 48,8palcovou obrazovkou a rozlišením 5120 x 1440 DQHD pro široké zobrazení a kvalitní nastavení, které by se jinak skládalo ze dvou samostatných monitorů.

Stvořen pro profesionální pracovní prostředí

Právě ve výkonnosti a užitečnosti monitoru Philips 49B2U6900CH v profesionálním pracovním prostředí je klíčová přidaná hodnota nového modelu. Díky funkcím, jako je nastavitelná webová kamera s funkcí Autoframing, mikrofon s možností potlačení šumu a podsvícení Busylight, je práce s kolegy z týmu po celém světě výrazně snazší. Kombinace všech tří výše uvedených funkcí umožňuje Philips 49B2U6900CH nastavit pohled webové kamery tak, aby se do záběru během konferenčních hovorů vešli všichni členové týmu, a to nemluvíme o tom, že webovou kameru lze nastavit o 30 stupňů dopředu a dozadu, takže se do zorného pole pohodlně vejdou profesionálové všech výšek.

Kamera Philips 49B2U6900CH usnadňuje prostřednictvím funkce Busylight komunikaci s profesionály pracujícími ve stejné kanceláři. Funkce Busylight, umístěná na horní straně webové kamery, je určena ke komunikaci o pracovních stavech. Například když kolega právě telefonuje, světlo Busylight se automaticky rozsvítí červeně. Nebo v jiném případě mohou uživatelé stisknout klávesovou zkratku Busylight umístěnou v levé dolní části rámečku monitoru a rozsvítit červené světlo, když jsou zaneprázdněni. Je důležité poznamenat, že profesionálové mohou s novou funkcí Busylight Philips 49B2U6900CH synchronizovat také své stavy v Microsoft Teams.

Představení vyšší produktivity s technologií Smart KVM

Kromě toho, že je monitor Philips 49B2U6900CH špičkově vybaven pro pracovní prostředí, je také přizpůsoben pro mnoho nejrůznějších úkolů. Například jedna z nových funkcí tohoto monitoru zdůrazňuje vyšší produktivitu: Smart KVM.

Pouhým trojitým stisknutím klávesy "Ctrl" mohou profesionálové snadno přepínat mezi zdroji; tím se u tohoto monitoru vylepšuje integrovaný přepínač KVM. Nemluvě o tom, že jediný kabel USB-C monitoru umožňuje uživatelům snadno nabíjet externí zařízení prostřednictvím napájení.

Ke zvýšení produktivity přispívá i další komfort, který monitor Philips 49B2U6900CH nabízí díky háčku na sluchátka umístěnému na rámečku monitoru. Na konci pracovního dne nebo při pouhé přestávce mohou profesionálové háček stáhnout a uložit si sluchátka.

Další funkce monitoru Philips 49B2U6900CH

Pokud chceme proniknout hlouběji do pestré palety funkcí monitoru Philips 49B2U6900CH, musíme zmínit další aspekty, kterými tento monitor vyniká. Patří mezi ně mimo jiné zakřivený rám nebo certifikace DisplayHDR 400 pro pohlcující a zároveň vysoce kvalitní obraz. Kromě toho je monitor Philips 49B2U6900CH vybaven režimem Low Blue s funkcí Flicker-Free a výškově nastavitelným stojanem pro všestranně pohodlné sledování.

Monitor Philips 49B2U6900CH bude k dispozici ke koupi od února 2024 a to s doporučenou prodejní cenou 31 000 Kč (1249 EUR).

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz