Porsche Design a AGON by AOC představují zakřivený herní monitor PD49

Porsche Design společně s AGON by AOC, jednou z předních světových značek herních monitorů a IT příslušenství, představuje model Porsche Design | AOC AGON PRO PD49. Zakřivený herní monitor – kombinaci oceňovaného designu a technologické zdatnosti a vyjádření stylu a výkonu. PD49 je ověnčený tituly "iF Design Award 2023" a "Red Dot Award: Product Design 2023“ a vybavený nejmodernějším panelem QD-OLED s úhlopříčkou 49" (124,46 cm) a poměrem stran 32:9, přináší výkon na úrovni esportu pro špičkové soutěže: obnovovací frekvenci 240 Hz a dobu odezvy 0,03 ms GtG.

Zcela nové limity ve vizuální brilanci i tloušťce displeje

Model PD49 s tloušťkou přibližně 5 mm obsahuje zakřivený, extrémně tenký panel QD-OLED, který se rozprostírá na 49" displeji. Jeho zakřivení 1800R pokrývá celé zorné pole uživatele. Může se pochlubit dechberoucím dvojitým rozlišením QHD 5120 × 1440 pixelů, které má za úkol nově definovat vizuální zážitky. Dosahuje špičkového jasu 1000 nitů a je certifikován podle VESA DisplayHDR True Black 400. Výsledkem je zářivý obraz, hluboce nasycený 1,07 miliardami barev díky 10bitové barevné hloubce, která pokrývá 99 % barevného rozsahu DCI-P3. Díky výjimečné reprodukci HDR se monitor PD49 stává oknem do velkolepých herních světů v příběhových hrách pro jednoho hráče. S obnovovací frekvencí 240 Hz připravenou pro esport a krátkou dobou odezvy 0,03 ms Gray-to-Gray (GtG) se duchové stávají přežitkem minulosti. Díky začlenění funkce Adaptive-Sync pro podporu proměnlivé obnovovací frekvence plyne každá herní sekvence bez trhání a s pohlcující kontinuitou.

Funkční design se setkává s nejmodernějšími technologiemi

Design modelu PD49 vychází z detailů sportovních vozů Porsche. Stojan PD49 z pískovaného hliníkového odlitku, připomínající volant a paprsky kol sportovního vozu, ukotvuje monitor s pocitem vznešenosti. Zadní část monitoru je inspirována mřížkou chladiče vozu Porsche 911. Každý detail podtrhuje eleganci – od jedinečného designu displeje On-Screen Display až po výrazné logo při spuštění. Dynamické a přizpůsobitelné prvky RGB Light FX zkrášlují zadní i přední logo a vyzařují styl při každém rozzáření.

Vždy připojen

Kromě vizuální dokonalosti se PD49 může pochlubit sadou možností připojení. Podpora HDMI 2.1 a DP 1.4 zajišťuje, že se nejnovější zařízení budou cítit jako doma. O bezproblémové připojení se stará dodávaný rozbočovač USB doplněný čtyřmi porty USB 3.2 a vstupem RJ-45. Výrazným prvkem je port USB-C s velkorysým výkonem 90 W Power Delivery, který umožňuje zařízením zůstat nabitá, zatímco se ponoříte do herního světa. Vestavěný přepínač KVM umožňuje uživatelům připojit dva počítače současně a rozdělit dvojitou QHD obrazovku pro milovníky multitaskingu.

Zbrusu nové hraní her

Funkce včetně počítadla snímků, přizpůsobitelného překryvu zaměřovacího kříže (Dial Point) a optimalizovaného zpoždění s nízkou vstupní frekvencí dávají uživatelům výhodu před konkurencí a celkově zvyšují herní zážitek. Integrované stereofonní reproduktory s výkonem 2× 8 W zajišťují, že zvukový zážitek je stejně pohlcující jako obraz.

Porsche Design AGON PRO PD49 je nyní k dostání v prodejnách Porsche Design a u specializovaných prodejců a také online na porsche-design.com a ve vybraných internetových obchodech za doporučenou maloobchodní cenu 53 568 Kč (2 199 €).

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz