Vánoční průvodce: Zabalte si dokonalý dárek s monitory Philips pro hraní her nebo domácí kancelář

Vánoční sezóna je za dveřmi, a proto společnost MMD, přední specialista na monitory a licenční partner značky Philips, vytvořila průvodce, který vám pomůže najít zaručeně dokonalý dárek. Společnost MMD přináší každému z vás inovace a vynikající zážitek prostřednictvím rozmanité řady vysoce kvalitních monitorů navržených tak, aby ozvláštnily každý pracovní prostor, ať už doma nebo v kanceláři. Cílem tohoto průvodce je, aby si každý uživatel monitorů Philips mohl užívat výjimečné zážitky z hraní her a domácí kanceláře každý den znovu a znovu. Najdete zde vše, co potřebujete k tomu, aby byla sváteční sezóna výjimečná. To nejlepší pro jakýkoli rozpočet.

Mimořádně fascinující hraní s Evnia

Monitor Philips Evnia 25M2N3200W je ideální volbou pro ty, kteří hledají rychlý a citlivý monitor malých rozměrů. Jedná se o 24,5″ displej Full HD Fast VA s mimořádně rychlou obnovovací frekvencí 240 Hz a MPRT 0,5 ms pro mimořádně plynulé herní sekvence s jasným a přesným obrazem bez trhání a duchů. Pokud dáváte přednost ještě rychlejšímu (a IPS) displeji, jeho protějškem je Philips Evnia 25M2N5200P: 24,5" Full HD IPS panel s ultrarychlou obnovovací frekvencí 280 Hz pro plynulé a rychlé hraní her a režimy SmartImage HDR pro optimální barvy, jas a kontrast.

Příznivci zakřivených displejů, kteří hledají pohlcení, tedy displej, který odráží přirozené zakřivení oka, ocení model Philips Evnia 27M2C5500W. 27" zakřivený herní monitor 1000R Quad HD vybavený technologií AMD FreeSync™ Premium Pro, bleskovou obnovovací frekvencí 240 Hz, nízkým vstupním zpožděním a rychlou odezvou 1 ms GtG s 0,5 ms MPRT. Tento model nabízí nejrychlejší a nejplynulejší zážitek a je ideální volbou pro všechny intenzivní a poutavé akční hry. Podobně je na tom i nově oznámený 31,5" zakřivený displej Philips Evnia 32M2C5500W 1000R, který je připraven vás vtáhnout přímo doprostřed akce díky rychlému VA panelu s rozlišením Quad HD, obnovovací frekvencí 240 Hz a dobou odezvy 0,5 ms. Nekonečná dobrodružství se odehrávají v plynulém sledu ostrého obrazu a realistického provedení při vysokých rychlostech. Pro větší snadnost a flexibilitu je tento model vybaven také připojením přes USB hub.

Dalším skvělým herním řešením jsou panely OLED, díky nimž jsou monitory bez duchů a s rychlou odezvou. Jeho technologie přináší rychlejší reakční dobu a MPRT, nižší odrazy a vstupní zpoždění. OLED také poskytuje jedinečně realistický obraz s hlubší černou. Philips Evnia 34M2C8600 je krásně navržený zakřivený 34″ QD OLED monitor, který je vybaven portem USB-C, přepínačem KVM a všemi funkcemi, které uživatelé potřebují pro co nejúžasnější hraní, jako je ClearMR s certifikací VESA, doba odezvy 0,03 ms GtG, AMD FreeSync™ Premium Pro, DTS Sound™ a mnoho dalšího. Monitor Philips Evnia 49M2C8900 je vhodný pro všechny typy hraní a jistě zaujme jak svými rozměry, tak funkcemi. Obsahuje QD-OLED displej pro dokonalý obraz, obnovovací frekvenci 240 Hz pro rychlé a čisté hraní, dobu odezvy 0,03 ms GtG a certifikaci VESA ClearMR 13000, která zajišťuje hraní bez rozmazání, dále vestavěné reproduktory podporující DTS Sound s výkonem 30 W pro výjimečný a pohlcující zvuk a exkluzivní funkci Ambiglow, která zajišťuje všestranný zážitek. Tyto monitory Philips mají certifikaci VESA DisplayHDR™ True Black 400, která zajišťuje úžasně přesné detaily stínů s hlubší černou barvou pro pozoruhodný vizuální zážitek ve srovnání s běžnými monitory se stejnou špičkovou svítivostí.

Spolupráce, pohodlí a konektivita pro domácí kancelář

Řešení pro domácí a profesionální kanceláře jsou navržena s ohledem na pohodlí, konektivitu, flexibilitu a jednoduchost – každý den v roce, konkrétně ve svátečním období. Proto portfolio monitorů Philips zahrnuje širokou škálu adaptivních technologií pro pohodlné sledování (digitální namáhání očí je považováno za skutečný problém pro 50 % a více uživatelů počítačů), mimořádně jasné rozlišení pro produktivitu a četné možnosti připojení i pro ty nejnáročnější a nejsložitější pracovní stoly, včetně dokovacích řešení a vzájemných propojení.

Monitor Philips 27E1N5600HE splňuje potřeby uživatelů všech věkových kategorií v reakci na nárůst práce na dálku a webových událostí a aktivit, sociálních médií a online zábavy. Je vybaven 27" IPS panelem s rozlišením QHD, integrovanou 5MP webovou kamerou Windows HelloTM s mikrofonem s potlačením šumu pro snadnou a bezpečnou spolupráci a technologií USB typu C pro bezproblémové připojení jedním kabelem.

Pro nejnáročnější profesionály v oblasti CAD-CAM, 3D grafiky nebo fotografování je určen monitor Philips 34B1U5600CH s jasným a živým obrazem a kvalitou obrazu na zakřiveném 34" VA panelu s rozlišením QHD, který je navržen tak, aby usnadnil každou úlohu. Prioritou je konektivita a multitasking díky USB-C, integrovanému přepínači KVM MultiClient a výstupu DP. Spolupráci, ať už osobní nebo vzdálenou, usnadňují funkce, jako je vestavěná 5MP webová kamera Windows HelloTM, mikrofon s potlačením šumu a reproduktory. Stejně tak modely Philips 40B1U5601H a 40B1U5600 nabízejí snadnou konektivitu technologie USB-C, vynikající kvalitu obrazu v rozlišení UltraWide QHD s DisplayHDR 400 (v případě modelu Philips 40B1U5600), pohodlí MultiClient Integrated KVM a dokonce i háček pro náhlavní soupravu, což z nich činí ideální řešení pro dynamické profesionály vyžadující velkou obrazovku a vynikající rozlišení. Monitor Philips 40B1U5601H nabízí také integrovanou 5MP webovou kameru Windows HelloTM a mikrofon s funkcí potlačení šumu.

Monitor Philips 27B1U7903 nabízí kombinaci vynikajícího obrazového výkonu s bezpečným připojením jedním kabelem, udržitelných materiálů v komponentech a balení a stylového designu. Tento 27" monitor 4K MiniLED Thunderbolt™ 4 je vybaven vysoce výkonnými funkcemi, které profesionálům umožňují dosáhnout nové úrovně produktivity, navíc je certifikován podle VESA DisplayHDR™ 1400 a nabízí širší barevný gamut (1,07B barev), který zvýrazňuje dříve neviděné detaily a nuance pro ultrarealistické efekty. Monitor Philips 40B1U6903CH je vybaven nejen rychlým a multifunkčním dokovacím řešením Thunderbolt™ 4, ale také velkou 39,7palcovou obrazovkou (úhlopříčka 100,9 cm) s rozlišením 5K2K (5120 x 2160), integrovanou 5MP webkamerou Windows HelloTM a mikrofonem s funkcí potlačení šumu.

Portfolio monitorů Philips obsahuje dvě hlavní řešení určená speciálně pro profesionály pracující z domova. První z nich, monitor Philips 45B1U6900CH, kombinuje dva stolní počítače a webovou kameru v jedné sestavě. Tento monitor je vybaven velkou 44,5palcovou obrazovkou (úhlopříčka 113 cm) s rozlišením 5120 x 1440 a několika dalšími funkcemi, které mají profesionálům usnadnit multitasking, jako je 5Mpx webová kamera, dokovací stanice USB-C s RJ45, obrazovka SuperWide s poměrem stran 32:9 a zakřivení 1500R s pozorovacími úhly 178/178 stupňů. Philips 49B2U5900CH je vybaven 48,8" (124 cm) zakřiveným displejem SuperWide (32:9). Tento model nabízí nové, inovativní funkce pro spolupráci, jako je Busylight, umístěný na horní straně webové kamery, a dokáže se synchronizovat se stavy Microsoft Teams, takže kolegové vědí, zda jsou ostatní na příjmu, nebo ne. To spolu s dokovacím řešením USB-C s portem RJ45 a certifikací TÜV Rheinland Eyesafe činí z monitoru Philips 49B2U5900CH ideální volbu pro ty, kteří pracují z domova a hledají produkt s vysokou mírou spolupráce, který jim usnadní pracovní den.

Profesionálové na cestách mají možná nejspecifičtější potřeby ze všech a často potřebují přenosný monitor, aby bylo mobilní pracovní místo ergonomičtější a pohodlnější. Díky své lehké a přenosné konstrukci se oceňovaný monitor Philips 16B1P3302D s úhlopříčkou displeje 15,6" (39,6 cm) vejde do aktovky nebo batohu. Tento přenosný monitor je vybaven dvěma porty USB-C na boku a umožňuje zapojení dvou kabelů USB-C a jejich současné použití k napájení monitoru nebo rozšíření displeje pro obchodní prezentace. A nikdy nepodceňujte sílu další přenosné obrazovky pro domácí kancelář, i tu nejmenší.

 A jako závěrečné ozdoby na vánočním menu jsou Philips SPT6607B a SPT6407B, dvě kombinace klávesnice a myši určené pro vaše produktivní dny. Díky bezdrátovému připojení 2,4 GHz a Bluetooth k nim můžete připojit až tři zařízení, což se hodí, pokud jste uživateli počítačů Mac. Můžete snadno přepínat mezi rozložením kompatibilním se systémy MacOS, iOS a Windows.

Nechte letos o Vánocích monitory Philips, aby rozzářily vaši domácí kancelář a umožnily vám pohodlí, přehled a pohodové připojení, abyste mohli vesele pracovat a vaše pracovní zátěž byla lehčí než sněhová vločka.

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz