Hotels.com objevuje hotely Jamese Bonda


Hotels.com identifikoval čtyři hotely na světě, ve kterých bydlel James Bond.
Hamburg Hotel:
Hotel Atlantic Kempinski je místo, kde se odehrála slavná scéna, kdy Pierce Brosnan šplhá po střeše z Atlantic Suite na glóbus střechy ve filmu Zítřek nikdy neumírá v roce 1997. Hotel v Hamburgu je hrdý na svůj ultramoderní styl a nedávno otevřel úplně první soukromé kino v německém hotelu nazvané „PrivateMax“.
Hosté si mohou zažít stejnou zkušenost, jakou prošel Bond v Atlantic suite, bez pochyb se jedná o jedno z nejlepších míst, kde je možné v Hamburgu přespat. V tomto slavném suite také bydlel Michael Jackson a Madonna a je zařízeno ve stylu tradičního anglického venkovského sídla.
Hotel Hilton v Las Vegas ve filmu Diamanty jsou věčné:
Hotel Hilton v Las Vegas se navždy proslavil jako nechvalně známé kasino „Whyte House“ ve filmu z roku 1971 Diamanty jsou věčné. Hotel byl postaven v roce 1969 a má více než 3°000 pokojů, v době natáčení filmu to byl největší hotel na světě a je zde jedno z největších kasin na světě.
Hotel v Las Vegas zaručuje, že nabídne jednu z nejlepších hráčských zkušeností v Las Vegas, takže pokud si máte chuť zahrát poker, což je Bondova nejoblíbenější hra, nemusíte chodit jinam.
Taj Lake Palace z filmu Chobotnička:
Rogera Moora svedla romantika hotelu Taj Lake Palace v roce 1983 ve filmu Chobotnička a také se zde zamiloval do Maud Adamsové. Tento krásný palác z bílého mramoru leží na břehu jezera Pichola v Indii a říká se, že je to jeden z nejromantičtějších hotelů na světě. Hotel je obklopen upravenými zahradami a hotelové pokoje vedou k Lily Pond a do zahrad nebo na terasu.
Hotel Fontainebleau z filmu Goldfinder, Miami:
V hotelu Fontainebleau se odehrála nejskandálnější a nejtajemnější scéna z filmu z roku 1964 Goldfinger. Je to právě zde, kde se Sean Connery jako Bond setkal s Auricem Goldfingerem a Felixem Leiterem a Jillovi Mastersonovi zde byl zpečetěn osud zlatem z Oddjob.
Hotel se nachází na Miami Beach, Fontainebleau je symbolem luxusu a stylu. Všechny hotelové pokoje jsou vybaveny televizí s vysokým rozlišením, hi-fi systémem a iMac počítači s 20” obrazovkou. Mnoho návštěvníků sem přijíždí kvůli dechu beroucímu výhledu na Atlantický oceán a na světla Miami Beach.
O Hotels.com Na www.hotels.com – ty nejlevnější hotelové sazby, od luxusních hotelů po úsporné ubytování. www.hotels.com nabízí ty nejlepší cenové a slevové programy pro hotelové ubytování kdekoliv.
S působností na všech významných trzích a věci oddanými pracovníky http://cesko.hotels.com/ nabízí více než 80 000 výběrových hotelů po celém světě s garancí ceny ve více jak 40 000 těchto zařízení: pokud zákazník najde stejné ubytování za nižší cenu, Hotels.com se této ceně přizpůsobí.
http://cesko.hotels.com/ má také jeden z nejrozsáhlejších týmů nezávislých hotelových odborníků v odvětví cestovního ruchu, což pro uživatele znamená, že mají k dispozici reálné, nezkreslené recenze ubytovacích zařízení. Turisté mohou zadávat své objednávky online nebo kontaktovat některé naše vícejazyčné centrum pro zákazníky na telefonním čísle +44 (0)20 7492 0979
Pro další informace navštivte web http://cesko.hotels.com/
Kontakt pro dotazy médií -
Jenny Simpson Online News & PR Manager WebCertain Europe Ltd Blackthorn House Northminster Business Park Poppleton York YO26 6QW Tel: +44 1904 780030 Email: pr@webcertain.com

Kontakt


,
Telefon:



Kontaktní manažer: Jenny Simpson
Email: pr@webcertain.com

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz