Díky monitoru AOC GAMING Q27G3XMN/BK od AGON by AOC je hraní na MiniLED dostupné každému

AGON by AOC - jedna z předních světových značek herních monitorů[1] a IT příslušenství – uvádí na trh nový monitor AOC GAMING Q27G3XMN/BK. Tento pokrokový 27″ (68,6 cm) monitor stojí na pomezí revoluční technologie MiniLED a bezkonkurenčního herního výkonu za cenu, která bourá běžné hranice. Monitor Q27G3XMN/BK je určen hráčům, kteří hledají špičkový zážitek HDR s působivými barvami za skvělou cenu, a doslova tak září mezi ostatními herními monitory.

Monitor Q27G3XMN/BK se může pochlubit úchvatným 27″ Fast VA panelem, nabízí působivé rozlišení QHD (2560 × 1440), je vybaven podsvícením MiniLED podporujícím 336 zón stmívání. Díky této inovativní technologii se monitor pyšní uznávanou certifikací VESA DisplayHDR 1000, což je jedna z nejvyšších úrovní HDR, která mu umožňuje zobrazovat inkoust, hlubokou černou a nejjasnější bodové světlo na stejném snímku. Díky použití 10bitové barevné hloubky (8 bitů + FRC) monitor produkuje 1,07 miliardy barev a vysoké pokrytí barevného gamutu (+95 % DCI-P3). Monitor patří k absolutní špičce současných technologií herních monitorů, jeho rozměr 27″ a rozlišení QHD zajišťují vysokou hustotu pixelů, zobrazují ostrý text a obraz a díky obnovovací frekvenci 180 Hz a pozoruhodné době odezvy až 1 ms GtG zajišťují hráčům náskok ve světě soutěžních her.

Mimořádně vkusné podsvícení MiniLED

Základem půvabu monitoru Q27G3XMN/BK je jeho výjimečná vlastnost: revoluční podsvícení MiniLED s působivým počtem 336 jednotlivých stmívatelných zón. Díky této špičkové technologii dosahuje monitor úrovně certifikace DisplayHDR 1000 a poskytuje bezkonkurenční jas a kontrast. Jeho Fast VA panel má již v základu neuvěřitelný kontrastní poměr a v kombinaci s podsvícením MiniLED poskytuje jednoduše dechberoucí reprodukci obsahu s vysokým dynamickým rozsahem. Řešení podsvícení FALD (full array local dimming) výrazně zlepšuje zážitek z HDR tím, že umožňuje, aby některé části obrazovky byly zcela černé, zatímco v jiných zůstává velmi vysoký jas. Scény z těch nejatmosféričtějších, příběhově náročných her ožívají díky syté černé a zářivým světlům.

Přesnost a tempo: QHD, 180 Hz, 1 ms GtG

Monitor Q27G3XMN/BK je jako stvořený pro hráče, kteří vyžadují optimální výkon. Jeho rozlišení QHD (2560x1440) zachytí každý detail, zatímco obnovovací frekvence 180 Hz zaručuje mimořádně plynulý herní zážitek. S dobou odezvy až 1 ms GtG při použití nejvyšších nastavení pixel overdrive vyniká jako nejlepší volba pro rychlé hry a zajišťuje minimální výskyt takzvaných duchů. Fast VA panel se stará o to, aby přechody byly ostré i v těch nejintenzivnějších FPS a rychlých herních sekvencích, a také poskytuje úchvatnou smyslovou hostinu pro tituly s pomalejším tempem vyprávění. Monitor Q27G3XMN/BK přináší přesnost a tempo v dokonalé harmonii a nastavuje nový standard herní dokonalosti.

Dokonalé vyvážení

Při hraní nejde jen o hrubý výkon, ale také o vytvoření pohlcujícího a pohodlného zážitku.

Ergonomická dokonalost: Q27G3XMN/BK je vybaven ergonomickým stojanem, který nabízí bohaté možnosti nastavení výšky, náklonu, natočení a otočení. Díky tomu může každý hráč vyladit své nastavení pro maximální pohodlí.

Pohoda na prvním místě: Funkce, jako je technologie Flicker-Free a režim Low Blue, umožňují pohodu uživatele během turnajů a herních maratonů.

Herní výhoda: Přidané nuance funkce Shadow Control dávají hráčům výhodu, protože jim umožňují nastavit úrovně stínů a světel tak, aby byl obraz ve hře dokonalý a aby například snadno viděli nepřátele skrývající se v tmavých rozích. Díky podpoře technologie Adaptive-Sync je monitor schopen využívat proměnnou obnovovací frekvenci, a proto eliminuje trhání nebo zasekávání v důsledku nesouladu snímků.

Přesné míření: Překryvný zaměřovací kříž (Dial Point) umožňuje hráčům přesně mířit ve hrách FPS, kde zaměřovací kříž chybí.

Úplné ovládání: Funkce OSD monitoru lze také nastavit pomocí softwaru AOC G-Menu nebo jednoduše pomocí tlačítek OSD na samotném monitoru.

Monitor AOC GAMING Q27G3XMN/BK, který díky své působivé sadě funkcí nově definuje očekávání, bude k dostání od poloviny listopadu 2023 za doporučenou maloobchodní cenu 9 835 Kč (399 EUR). Tento monitor zahájí novou éru cenově dostupného a kvalitního hraní.

 

[1] IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2023 Q1

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz