Monitory Philips pro lepší domácí a herní zážitky v Black Friday akci a vánoční tipy

Jednou z hlavních výhod akcí Black Friday je možnost obrovských úspor, zejména u zboží, které se zlevňuje jen zřídka, jako je elektronika. Akce Black Friday jsou skvělým způsobem, jak překonat sváteční shon: nakupující mohou využít nabídky a slevy k nákupu dárků s dostatečným předstihem před Vánocemi. A protože akce na Černý pátek jsou ideálním způsobem, jak nakoupit dárky pro své blízké (alespoň podle téměř 40 % respondentů[1]  ), Philips Monitors rád nabídne akce pro všechny chutě a potřeby, abyste si užili ještě větší potěšení z hraní her nebo našli špičkové řešení pro práci či produktivitu.

Plný herní potenciál pro každého

V herní sféře máme všichni společný cíl: zlepšovat své dovednosti, zvyšovat herní úroveň a vychutnávat si každý okamžik virtuálních světů, které prozkoumáváme. Kvalitní monitor může pomoci zlepšit herní výkon díky nízkému vstupnímu zpoždění a vysoké obnovovací frekvenci, což zkrátí dobu, kterou hra potřebuje k odezvě, a umožní tak rychlejší reakce a lepší přesnost. Neměli bychom však podceňovat ani vizuální zážitek: monitor s vyšší obnovovací frekvencí a rozlišením může poskytnout živější grafiku a plynulejší hraní, odhalit skryté detaily a oživit každý snímek.

Monitor Evnia 27M1C5200W je speciálně navržen pro hraní her s vysokou intenzitou. Tento 27" monitor je vybaven technologií Adaptive-Sync, rychlou obnovovací frekvencí 240 Hz, nízkým vstupním zpožděním a 0,5 MPRT pro hraní bez trhání, což je ideální pro hraní těch nejintenzivnějších, nejpoutavějších a nejexponovanějších her. Každá křivka, každý úhel; váš herní svět ožije a přiblíží vás k epicentru dění. Jeho vysoký kontrast a technologie SmartImage HDR přinášejí dechberoucí obraz a ještě větší pohlcení.

Pro středně pokročilé a zkušené hráče je tu model Evnia 27M1N5500ZA s 27" panelem Nano IPS s úžasnou 98% úrovní DCI-P3, který poskytuje detailní obraz s hlubokým a mimořádně vysokým kontrastem. Plynulé hraní zajišťuje obnovovací frekvence 165 Hz a rychlá doba odezvy až 1 ms GtG pro mimořádně plynulý, brilantní a pohlcující obraz. Kompatibilita s technologiemi G-Sync a AMD FreeSync Premium a nízké vstupní zpoždění společně odstraňují trhání a zasekávání obrazovky a zajišťují, že každý okamžik je křišťálově čistý.

Monitor Philips 27M1N5500ZA je také vybaven vestavěnými stereofonními reproduktory pro multimédia a četnými možnostmi připojení včetně rozbočovače USB, který podporuje hráče počítačových her při hraní, interakci a živém vysílání, stejně jako při práci a studiu. Evnia 24M1N3200ZS je ideálním řešením pro všechny nováčky, kteří hledají rychlý monitor s bohatou výbavou, jenž je posune na vyšší úroveň hraní. Tento 24" FHD IPS monitor zajišťuje plynulé hraní bez trhání a zadrhávání při špičkovém výkonu díky technologii AMD FreeSync™ Premium. Mimořádně plynulé hraní a ostrý obraz zajišťuje také obnovovací frekvence 165 Hz a rychlá doba odezvy 1 ms MPRT, zatímco prakticky bezrámečkový displej s technologií Ultra Wide-Color zajišťuje skutečně pohlcující vizuální zážitek.

Povinná výbava pro domácí kancelář: Monitory pro svět možností

Najít správný monitor do domácnosti není snadné: měl by být kompletním a víceúčelovým řešením, které dokáže uspokojit více různých potřeb. Proto musí obsahovat funkce pro pohodlnou práci z domova a zároveň být branou k zábavě, která dokáže držet krok s nejnovějšími multimédii a hrami.

Řada monitorů Philips V7 zahrnuje ideální všestranné monitory s úžasným obrazem, uživatelsky přívětivým designem a péčí o oči v jednom elegantním a kompaktním balení. Philips 243V7QDSB a 273V7QDSB jsou dva modely IPS s rozlišením FHD (23,8"/60,5 cm, respektive 27"/68,6 cm), které nabízejí jasný a detailní obraz díky technologiím SmartContrast a SmartImage a zároveň chrání zrak uživatelů díky technologiím Flicker-free, LowBlue Mode a Easy Read.

Další informace o modelech monitorů Philips:

https://www.philips.co.uk

Další informace o modelech Philips Evnia:

https://www.evnia.philips

Informace k akčním nabídkám Black Friday:

https://www.philips.cz/c-e/so/monitory/philips-monitors-black-friday-2023.html

[1] Procento uživatelů, kteří objednali v rámci akce Black Friday v Evropě v roce 2021 (Statista) - link

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz