Nový monitor Philips 49B2U5900CH s podsvícením Busylight a webovou kamerou s funkcí Windows Hello™ otevírá nové možnosti spolupráce na pracovišti

Společnost MMD doplňuje do své B2B řady 5000 nový monitor Philips 49B2U5900CH, který je vybaven SuperWide displejem s poměrem stran 32:9 (úhlopříčka 48,8 palce), který je jedním z klíčových aspektů tohoto monitoru, a přináší nové funkce, jako je Busylight nebo výklopný háček na sluchátka, které dosud nebyly u monitorů Philips k vidění.

Všechny tyto nové funkce spolu s dokovací stanicí USB-C s RJ45 a certifikací TUV Rheinland Eyesafe činí z monitoru Philips 49B2U5900CH ideální zařízení pro kancelářské profesionály, kteří chtějí zvýšit produktivitu na pracovišti, ale i pro ty, kteří pracují z domova a vyžadují vysoce kolaborativní produkt, který jim usnadní pracovní den.

Stvořen pro spolupráci díky funkci Windows Hello™ a Busylight

Monitor Philips 49B2U5900CH je navržen tak, aby vytvářel dynamičtější pracovní prostředí. Pro profesionály pracující v kancelářském prostředí je nová funkce Busylight umístěna na horní straně webkamery monitoru a může se synchronizovat s režimy Microsoft Teams, takže kolegové vědí, zda ostatní mají hovor, nebo ne.

Kromě funkce Busylight je další funkcí pro spolupráci u modelu 49B2U5900CH 5MP webová kamera s funkcí Microsoft Hello™. Nejenže si uživatelé mohou vychutnat dokonalou kvalitu obrazu při hovorech, ale mohou se také automaticky přihlásit ke všem svým účtům Microsoft prostřednictvím rozpoznání obličeje s funkcí Microsoft Hello™; tím se z modelu Philips 49B2U5900CH stává ideální společník do kanceláře.

Více prostoru na obrazovce pro vyšší produktivitu

Monitor Philips 49B2U5900CH je díky několika funkcím ideální pro ještě vyšší výkon na pracovišti; jednou z nich je velká obrazovka SuperWide s poměrem stran 32:9. Velká 48,8palcová obrazovka s rozlišením 5120 × 1440 bodů je navržena tak, aby nahradila pracovní sestavu s více monitory, což odpovídá dvěma monitorům Quad HD 16:9 umístěnými vedle sebe. Kromě toho má monitor Philips 49B2U5900CH pozorovací úhly 178 × 178 stupňů a kontrastní poměr 3000:1, což v konečném důsledku pomáhá uživatelům vidět zcela jasně a z jakéhokoli úhlu. Díky všem těmto vlastnostem tedy mohou profesionálové pracovat v jednom plynulém pohybu s jedinou obrazovkou, která je stvořena pro dokončení několika pracovních postupů současně a z jakéhokoli úhlu.

Nejlepší možnosti připojení a všestrannost

Kromě toho, že se monitor Philips 49B2U5900CH dokáže přizpůsobit stále se měnícímu pracovišti, je vybaven funkcemi, které z něj dělají základ pro jakýkoli typ práce. Nejnovější možností připojení je funkce Smart KVM. Tradičně se integrovaný přepínač KVM používá k přepínání mezi zdroji kliknutím na tlačítko na rámečku monitoru. Díky funkci Smart KVM však uživatelům stačí třikrát stisknout tlačítko "ctrl" na klávesnici, aby mohli přepínat mezi více počítači.

K funkcím připojení monitoru Philips 49B2U5900CH se přidává dokovací stanice USB-C s konektorem RJ45; jde o dokonalou funkci pro usnadnění pracovních postupů. Všestranné připojení USB-C umožňuje dodávat až 100 W energie a také vysokorychlostní přenos dat do a ze zařízení. Nemluvě o tom, že dokovací stanice Philips 49B2U5900CH s USB-C je vybavena také připojením RJ45, které může dosáhnout přenosové rychlosti až 1G.

Další funkce pro Philips 49B2U5900CH

Připojení a spolupráce nejsou jedinými výhodami modelu Philips 49B2U5900CH. Kromě arzenálu funkcí zaměřených na pracovní prostředí tento monitor zaručuje vysoce kvalitní obraz pro všechny profese díky certifikaci DisplayHDR™ 400, technologii SmartImage a barevnému gamutu 1,07 miliardy barev. Kromě toho je monitor Philips 49B2U5900CH vybaven novým háčkem na sluchátka, který lze stáhnout z boku monitoru, výškově nastavitelným stojanem (HAS) a držákem VESA, který umožňuje pohodlné a komfortní sledování.

V neposlední řadě má monitor Philips 49B2U5900CH certifikaci TUV Rheinland Eyesafe, která pomáhá ulehčit dlouhé hodiny strávené před obrazovkou. Tato certifikace navíc zaručuje, že monitor Philips 49B2U5900CH byl vyroben tak, aby chránil před nepříznivými zdravotními účinky dlouhodobého vystavení modrému světlu.

Dostupnost monitoru Philips 49B2U5900CH

Monitor Philips 49B2U5900CH bude dostupný od poloviny listopadu za doporučenou cenu 29 519 Kč Kč (1199 Eur).

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz