Představujeme U27G3X/BK a U32G3X/BK: nejnovější 4K monitory od AGON by AOC pro každodenní hraní

AGON by AOC - jedna z předních světových značek herních monitorů[1] a IT příslušenství – s potěšením představuje hned dva inovativní monitory jako stvořené pro každodenní hraní. Modely AOC GAMING U27G3X/BK a U32G3X/BK poskytují hráčům veškerý komfort a technologie, aby si mohli vychutnat vysoce kvalitní obraz a všestranný výkon pro jakékoli herní dobrodružství.

Obě novinky jsou vybaveny IPS panelem s rozlišením UHD (3840 × 2160), který dosahuje působivé ostrosti a čistoty obrazu. Díky novým technologiím GPU s umělou inteligencí jsou schopny dosahovat snadněji, než kdykoli předtím, vysokých snímkových frekvencí v rozlišení 4K. Modely 4K U27G3X/BK a U32G3X/BK přicházejí na trh pro všechny, kteří hledají mimořádnou ostrost spojenou s vysokou obnovovací frekvencí.

 

Model U27G3X/BK s úhlopříčkou 27″ (68,6 cm) se vyznačuje vyšší obnovovací frekvencí 160 Hz, zatímco model U32G3X/BK s úhlopříčkou 31,5″ (80 cm) umocňuje herní zážitek větším displejem při zachování obnovovací frekvence 144 Hz. Díky rychlé době odezvy až 1 ms GtG jsou oba monitory vynikající volbou pro kompetitivní hraní. Oba modely jsou vybaveny dvěma rozhraními HDMI 2.1 a dvěma rozhraními DisplayPort a nabízejí tak velmi univerzální připojení nejnovější generace grafických procesorů nebo konzolí. Pro zaručení pohodlného a příjemného hraní jsou oba modely vybaveny ergonomickými stojany umožňujícími nastavení výšky, náklonu, natočení a otočení.

Značka AGON by AOC představuje dva monitory s rozlišením UHD, které jsou ideální pro každodenní herní dobrodružství a vyšší produktivitu při každodenních úkolech.

U27G3X/BK: Vynikající výkon pro každodenní hraní her

Díky rozlišení UHD (3840 × 2160) nabízí monitor U27G3X/BK výjimečný zážitek z obrazu HDR10 s certifikací VESA DisplayHDR 400. Jeho IPS panel zajišťuje přesné a živé barvy pro práci i zábavu, zatímco velmi vysoká hustota pixelů 163 ppi se stará o působivou čistotu a ostrost. Díky rychlé obnovovací frekvenci 160 Hz zaručuje plynulou a citlivou odezvu obrazovky, takže je ideální pro širokou škálu her.

Mimořádně rychlá doba odezvy až 1 ms GtG s využitím funkcí pixel overdrive nebo Motion Blur Reduction (MBR) zaručuje u U27G3X/BK ostrý obraz bez rozmazání. Kompatibilita s Nvidia G-SYNC a podpora Adaptive-Sync se pak starají o to, aby žádná hra nebyla rušena trhavými pohyby. Pozoruhodné 96% pokrytí barev DCI-P3 CIE 1976 poskytuje živý a realistický obraz, který se dokonale hodí pro pohlcující svět her i tvorbu obsahu. Monitor U27G3X/BK je plně kompatibilní s konzolemi nové generace a podporuje rozlišení 4K UHD při 120 Hz, což z něj činí univerzální volbu. Nízké vstupní zpoždění, integrovaná funkce AOC G-Menu, FlickerFree, režim Low Blue Mode a Shadow Control dále zvyšují uživatelský zážitek. Uvedení monitoru U27G3X/BK na trh je plánováno od poloviny listopadu.

U32G3X/BK: Velké vizuální dobrodružství

Monitor U32G3X/BK díky rozsáhlé 31,5″ obrazovce a rozlišení UHD posouvá hraní na ještě vyšší úroveň. Díky obnovovací frekvenci 144 Hz a vysoké hustotě pixelů 140 ppi poskytuje tento IPS panel ostrý a citlivý obraz pro nejrůznější aplikace. Podobně jako jeho 27″ sourozenec nabízí tento monitor 95% pokrytí barevného gamutu DCI-P3 podle standardů CIE1976 a zajišťuje bohaté a přesné barvy díky podpoře rozsáhlé palety 1,07 miliardy barev s 10bitovou barevnou hloubkou.

Díky rychlé době odezvy až 1 ms GtG při použití režimů pixel overdrive je monitor U32G3X/BK navržen pro plynulý a citlivý herní výkon. Jeho kompatibilita s NVIDIA G-SYNC a podpora Adaptive-Sync zajišťují plynulý zážitek bez trhání. Monitor U32G3X/BK je plně kompatibilní s konzolemi nové generace a podporuje rozlišení 4K UHD při 120 Hz, což z něj činí univerzální volbu pro mnoho různých činností. Nízké vstupní zpoždění, integrovaná funkce AOC G-Menu, FlickerFree, režim Low Blue a Shadow Control zajišťují pohodlný a pohlcující zážitek. Očekává se, že monitor U32G3X/BK bude v obchodech dostupný od poloviny prosince.

Cena a dostupnost
Modely U27G3X/BK a U32G3X/BK mají díky svým působivým specifikacím nově definovat herní zážitek v rozlišení 4K. U27G3X/BK bude k dispozici od poloviny listopadu 2023 za doporučenou maloobchodní cenu 14 272 Kč (579 €).

Varianta s větší obrazovkou, U32G3X/BK, by měla být v obchodech dostupná od poloviny prosince za doporučenou maloobchodní cenu 18 463 Kč (749 €), takže se hráči mají na co těšit už o vánočních svátcích.

 

[1] IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2023 Q1

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz