Hrajte na cestách s novým monitorem AOC GAMING 16G3

AGON by AOC - jedna z předních světových značek herních monitorů[1] a IT příslušenství - představuje první přenosný herní monitor AOC GAMING 16G3. Tento 15,6″ (39,5 cm) monitor je navržen tak, aby díky elegantnímu, tenkému a poutavému designu proměnil vaše cesty v mimořádný herní nebo pracovní zážitek.

Vstříc vysoce výkonnému hraní

AOC GAMING 16G3 se může pochlubit úchvatným 15,6" Full HD IPS displejem, který poskytuje působivý obraz, a je tak skutečně špičkovou volbou pro počítačové i konzolové nadšence, kteří si chtějí vychutnat své herní zážitky bez ohledu na místo, kde se právě nacházejí. Model 16G3 nabízí obnovovací frekvenci 144 Hz a dobu odezvy 4 ms (se zapnutou možností Overdrive) - přináší tak do řady přenosných monitorů AOC zážitek z rychlého hraní s vysokou obnovovací frekvencí, na kterou jsou hráči zvyklí. Tento monitor s působivým jasem 250 cd/m² a kontrastním poměrem 1000:1 zajišťuje, že výrazné barvy, podmanivé světla a stíny budou zobrazeny v celé své kráse, ať už v interiéru nebo venku.

Technologie Adaptive-Sync eliminuje trhání obrazovky, zatímco nízké vstupní zpoždění přináší nepopiratelnou konkurenční výhodu, kdy milisekundy a rychlé reakce často znamenají rozdíl mezi výhrou a prohrou v zápase.

 Elegantní design, maximální přenosnost

Díky vzhledu, který plynule spojuje černé a červené akcenty, má 16G3 skutečně rafinovaný a neokázale odvážný styl. Jeho štíhlý 11,5 mm profil a nízká hmotnost pod 1,1 kg jsou poklonou estetice i praktičnosti. Svými rozměry odpovídá notebookům s 15,6″ obrazovkou, takže se monitor vejde do většiny brašen na notebooky a pro větší bezpečnost je dodáván s polstrovanou brašnou na přenášení. Monitor 16G3 doplňuje jeho minimalistický design také vestavěným chytrým stojanem, který poskytuje řadu úhlů náklonu pro zajištění co nejpohodlnějšího sledování při delších herních seancích na jakémkoli myslitelném místě. Přechod mezi režimy na výšku a na šířku je intuitivní záležitostí díky funkci Auto-Pivot, která je snadno přístupná prostřednictvím dodávaného softwaru i-Menu.

Bezproblémové připojení pro nepřerušovaný herní zážitek

Notebook 16G3 nabízí dobrou škálu možností připojení, které vyhovují moderní herní všestrannosti. Zatímco vstup microHDMI vyhovuje konzolím minulé i současné generace (například PS4, PS5 nebo Xbox One, Xbox řady S nebo X) a starším notebookům, jeden ze vstupů USB-C podporuje režim DisplayPort Alt a napájecí jednotku, což umožňuje bezproblémové připojení k notebookům. Druhý port USB-C modelu 16G3 umožňuje vstup stejnosměrného napájení, což zjednodušuje správu kabelů. Toto stejnosměrné napájení lze přes první port USB-C přivést do připojeného notebooku, a umožňuje jejich nabíjení a současné sdílení displeje.

A navíc, tento přenosný model je vybaven dvěma 1W reproduktory a může se pochlubit také výstupním konektorem pro sluchátka.

Monitor AOC GAMING 16G3 překračuje hranice běžného hraní a snadno se přizpůsobuje různým herním scénářům. Kromě jeho hlavního využití jako herního displeje jej mohou ambiciózní profesionálové využít jako sekundární obrazovku připojenou k notebooku pro působivé prezentace nebo jej využít jako dynamický druhý monitor pro rychlou a efektivní sestavu více monitorů, která zvýší jejich produktivitu na cestách nebo i v kanceláři. Podpora držáku VESA 50x50 mm umožňuje i pevnou instalaci. Hráči se mohou ponořit do vzrušujících herních seancí i mimo svou komfortní zónu a zajistit si, že je vzrušení z oblíbených titulů bude provázet všude, kam je jejich dobrodružství zavede.

Monitor AOC GAMING 16G3 bude na trh uveden v polovině září za doporučenou cenu 7 604 Kč/309 eur.

 

[1] IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2023 Q1

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz