Zpět do školy a do práce. Máme pro vás tipy na monitory značek Phlilips a Evnia

Září je vždy impulsem k novému začátku. Děti se vracejí do školních lavic a rodiny se snaží sladit svůj kalendář s jejich rozvrhem a plány. Stejně tak se vrací do práce řada zaměstnanců. Asi nepřekvapí, že právě v tomto ročním období je obzvlášť velká poptávka po elektronice: podle údajů plánuje 45 % respondentů v regionu střední a východní Evropy (EMEA) nákup nových elektronických produktů, od notebooků přes tablety a monitory až po příslušenství[1] pro webové konference.

Abyste nemuseli složitě hledat a zvolit přesně ty, které ve škole nebo v práci budete potřebovat, vybrala pro vás společnost Philips užitečné tipy v oblasti monitorů a IT příslušenství, které mohou vaši práci nebo vzdělávání posunout do nových výšin.

Profesionální řešení pro profesionální uživatele

Návrat do práce po prázdninách vyžaduje nové ‚parťáky‘, kteří dokážou zvýšit produktivitu uživatelů a zároveň podpořit kreativitu. Profesionálové potřebují nejnovější a nejrychlejší možnosti připojení (například USB-C nebo Thunderbolt™ 4), skvělou webovou kameru a reproduktory, silné zabezpečení (Windows Hello™ s rozpoznáváním obličeje) a některé další funkce zvyšující výkon, jako je integrovaný přepínač KVM MultiClient, který umožňuje bez námahy přepínat mezi zdroji. A všechny tyto vlastnosti by měly jít ruku v ruce se spolehlivými ergonomickými technologiemi.

Ti, kteří hledají nejlepší řešení pro videokonference, by měli zvážit monitory Philips 45B1U6900CH. Tento 44,5" zakřivený displej zjednodušuje každodenní pracovní rutinu: obsahuje dokovací jednotku USB-C s RJ45, integrovaný přepínač KVM MultiClient a vestavěnou 5 Mpx webovou kameru s mikrofonem, který dokáže potlačit šum. Tento monitor je také vybaven funkcí rozpoznávání obličeje Windows Hello™ - a je k dispozici za maloobchodní cenu 27 846 Kč (1189 Eur).

Skvělou volbou pro profesionální designéry, kteří pracují s programy CAD-CAM, 3D grafiky nebo fotografy je monitor Philips 40B1U6903CH, 39,7" 5K2K Thunderbolt™ 4 monitor pro novou úroveň vizuální dokonalosti. Tento model je k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 43 729 Kč (1849 Eur).

Philips monitory 34B1U5600CH nabízí všechny důležité funkce potřebné pro práci a zároveň jasný a živý obraz: tento 34" monitor CrystalClear Quad HD zajišťuje vysokou produktivitu, konektivitu a multi-tasking díky dokovací stanici USB-C, integrovanému přepínači MultiClient KVM a DisplayPort-Out. Tento model je k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 18 596 Kč (759 Eur).

Studujte, pracujte a užívejte komfort

S novým školním rokem budou žáci potřebovat další impuls, aby se co nejrychleji dostali do nového režimu. Zvažte monitor se spoustou funkcí, který jim umožní dost času na studium i na zábavu. Stejně tak profesionálové pracující na plný úvazek využijí model, který dokáže držet krok s jejich dlouhou pracovní dobou, ale zároveň jej lze pohodlně používat k brouzdání po webu, retušování fotografií, hraní videoher nebo sledování filmů.

Monitor Philips 16B1P3302D je 15,6" přenosné řešení ideální pro multitasking, které se snadno vejde do aktovky nebo batohu. Duální USB-C se navíc pyšní dvěma porty na boku monitoru a každý kabel USB-C lze připojit a používat současně. Tento model je k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 6 640 Kč (279 Eur).

Monitory Philips 27E1N5600AE jsou řešením typu "vše v jednom". Tento 27" QHD IPS displej nabízí připojení USB-C, ergonomické funkce, rychlou odezvu 1 ms (MPRT) a bohaté zobrazení pro práci i hraní her. Tento model je k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 6974 Kč (289 Eur)

Monitory Philips 34E1C5600HE dokážou zlepšit spolupráci na dálku díky integrované 5MP webové kameře certifikované pro Windows Hello™. Připojení je snadné a bezproblémové díky USB-C, zatímco produktivita roste díky tomuto UltraWide QHD 34" displeji s větším prostorem pro případné propojování monitorů. Tento model je k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 15 089 Kč (619 Eur).

Pro nejlepší hraní her

Návrat z letních prázdnin zároveň znamená návrat k rutině, ale také k vášním, konkrétně ke hrám. Monitory Philips Evnia v sobě spojují nezapomenutelné a epické herní zážitky, přičemž jsou ergonomicky a stylově futuristické.
 

Philips Evnia 25M2N3200W je 24,5" FullHD VA displej s ultrarychlou obnovovací frekvencí 240 Hz a MPRT 0,5 ms pro velmi rychlé a velmi plynulé herní sekvence s čistým a přesným obrazem bez trhání a duchů. Tento model je k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 5 125 Kč (219 Eur).


Philips Evnia 27M2C5500W je 27" herní monitor s Quad HD rozlišením, který je z hlediska plynulosti vybaven technologií AMD FreeSyncTM Premium Pro, bleskovou obnovovací frekvencí 240 Hz, nízkým vstupním zpožděním a rychlou odezvou 1 ms GtG a 0,5 ms MPRT. Tento model je k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 13 149 Kč (549 Eur).

Philips Evnia 34M2C8600 je zakřivený 34" QD OLED krasavec vybavený portem USB-C, přepínačem KVM a všemi funkcemi, které uživatelé potřebují pro neuvěřitelně vtahující hraní her, jako jsou VESA Certified ClearMR, AMD FreeSync™ Premium Pro, DTS Sound™ a mnoho dalšího. Tento model je k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 30 812 Kč (1299 Eur).

 

[1] Z “Back to School Europe 2022 – Mobile Users’ Shopping Preferences” od Digital Turbine - link

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz