Nový monitor Philips Evnia 49M2C8900 přináší vizuální dokonalost díky QD OLED panelu a dalším funkcím

Praha, 22. srpna 2023 - Váš nejúžasnější a nejluxusnější herní zážitek je tady.
Evnia, herní značka společnosti Philips, rozšiřuje svou prémiovou řadu monitorů s označením 8000 o model Philips Evnia 49M2C8900. Philips Evnia 49M2C8900 je navržen pro hráče, kteří hledají nejmodernější a pohlcující produkt, se kterým mohou pracovat i hrát. Monitor přináší všestrannost s parametry, jako je velká SuperWide (48,9”) obrazovka s poměrem stran 32:9 nebo kompletní USB-C rozbočovač.

Společnost Evnia, která si klade za cíl uvádět herní monitory „pro všechny“, plně vybavila Philips Evnia 49M2C8900 specifikacemi, které jsou vhodné pro každý typ hraní; například QD OLED displejem pro dokonalý obraz, obnovovací frekvencí 240 Hz pro rychlé a čisté hraní, certifikací Vesa ClearMR 13000 pro zaručené hraní bez rozmazání, DTS Sound s výkonem 30 W pro výjimečný a pohlcující zvuk a exkluzivní funkcí Ambiglow, která umocňuje všestranný zážitek.

Předefinováno na pohlcující hraní
Jedním z klíčových prodejních benefitů Philips Evnia 49M2C8900 je pohlcující zážitek, který svým uživatelům poskytuje. Díky funkcím, jako je zakřivený rám monitoru 1800R, Ambiglow nebo DTS Sound, má Philips Evnia 49M2C8900 v úmyslu oslovit všechny smysly uživatele.

DTS Sound s výkonem 30 W je novou funkcí pro řadu Evnia 8000. Je navržen tak, aby přidal k pohlcujícímu zážitku Philips Evnia 49M2C8900 skvělý zvuk u jakékoliv hry, filmu nebo hudby.

Se všemi těmito hypnotickými funkcemi je při hraní možno vidět, že byl tento monitor navržen tak, aby pomohl herním nadšencům plně cítit a vlastnit svůj herní zážitek. 

Nejmodernější kvalita obrazu a hraní bez rozmazání
Kromě ponoření do hry je dalším klíčovým aspektem Philips Evnia 49M2C8900 jeho vizuální síla. Je navržen tak, aby uživatelům poskytoval luxusní zážitek ze sledování. 

Díky funkcím, jako je QD OLED, rozlišení DQHD (5210 x 1440), skutečný 10bitový barevný gamut a špičkový jas 450 nitů, Philips Evnia 49M2C8900 vždy poskytne křišťálově čistý a prvotřídní obraz. 

Nemluvě o tom, že vizuální síla Philips Evnia 49M2C8900 je certifikována. Kromě výše zmíněných funkcí, díky nimž obraz tohoto monitoru září, má také funkce, jako je certifikace DisplayHDR™ True Black 400 pro testovanou prémiovou vizuální kvalitu a certifikace Vesa ClearMR 13000 pro hodnocené a zaručené hraní bez rozmazání.

Všechny tyto funkce představují prémiový herní zážitek, který je vhodný pro každého; od profesionálních hráčů až po začátečníky, kteří si užívají vysoce kvalitní obraz.

Oceněný a navržený pro každodenní použití
Philips Evnia 49M2C8900 je oceňována nejen díky zobrazovacím schopnostem, ale i díky svému modernímu designu. Proto získal ocenění reddot Winner 2023 a také iF Design Award 2023. 

Kromě technické kvality Philips Evnia 49M2C8900 jsou do arzenálu tohoto monitoru přidány další funkce pro každodenní použití, jako je integrovaný přepínač KVM MultiClient, držák VESA, kompaktní stojan Ergo Base a režim LowBlue. Philips Evnia 49M2C8900, prostřednictvím těchto každodenních funkcí, nově definuje to, co je dnes herní monitor. Předvádí všestrannost a je navržen tak, aby byl módním (a užitečným) monitorem pro domácí kancelář, stejně jako pro vysoce kvalitní hraní.

Ceny a dostupnost pro Philips Evnia 49M2C8900
Celkově vzato je herní monitor Philips Evnia 49M2C8900 ideální volbou pro hráče a/nebo začínající fandy, kteří upřednostňují nedotčené snímky, prvotřídní technickou kvalitu a nejmodernější pohlcující zážitek.

Monitor Philips Evnia 49M2C8900 bude k dispozici ke koupi od poloviny září za doporučenou cenu 45 595 Kč (1899 Eur).

Další informace o Philips Evnia 49M2C8900
https://www.philips.cz/c-p/42M2N8900_00/evnia-gaming-monitor-herni-monitor-oled

O společnosti MMD
Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amsterdamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů. https://mmdmonitors.com/
 

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz