AOC představuje svou všestrannou řadu monitorů pro studenty

Zatímco se studenti a žáci připravují na nadcházející školní rok, společnost AOC a její podznačka AGON by AOC, zaměřená na hry, s nadšením představuje působivou řadu monitorů navržených tak, aby vyhovovaly jejich specifickým potřebám. Společnost AOC se zaměřuje na funkčnost, inovace a cenovou dostupnost a nabízí řadu monitorů, které studentům umožňují vyniknout ve studiu a zároveň poskytují pohlcující zážitky ze zábavy.

Monitory AOC kombinují špičkovou technologii s designem zaměřeným na uživatele, díky čemuž jsou perfektní volbou pro studenty napříč obory. Najdete mezi nimi například přenosné monitory pro studenty na cestách, klasické pracovní monitory nebo herní modely pro náruživé hráče. AOC chápe, že studenti mají různé požadavky, od produktivity a kreativity až po zábavu a hraní her. Aby společnost AOC splnila tyto různé potřeby, představuje výběr monitorů, které poskytují výjimečný výkon, ohromující obraz a vylepšené funkce.

Pro vyšší produktivitu a multitasking
Monitor AOC 24V5CW je všestranné řešení pro zvýšenou produktivitu a multitasking. Se svým tenkým kompaktním designem a výkonným 24″ Full HD IPS panelem poskytuje živý obraz, který přivádí obsah k životu – dokonale se hodí do stísněných prostor, jako je ubytovna nebo sdílený byt. Vstup USB-C, který podporuje napájení 65 W, zajišťuje bezproblémovou konektivitu a dokáže napájet notebooky a další zařízení. Tento monitor, vybavený 4portovým rozbočovačem USB 3.2, 2MP webovou kamerou s rozpoznáváním obličeje Windows Hello a nastavitelným ergonomickým stojanem, poskytuje pohodlí a efektivitu studentům pracujícím na více úkolech současně. Je to ideální volba pro studenty, kteří potřebují navštěvovat online kurzy, spolupracovat na skupinových projektech a zapojit se do videokonferencí.

Monitor AOC Q27V5CW, který o stupeň zvětšuje velikost obrazovky a rozlišení, nabízí 27″ QHD displej s tenkým designem a působivým IPS panelem, který poskytuje ohromující obraz a přesnou reprodukci barev. Jeho USB-C vstup s 65 W Power Delivery umožňuje bezproblémové připojení a nabíjení zařízení. Dodává se také se 4portovým rozbočovačem USB 3.2 a stejnou 2MP webovou kamerou a také s nastavitelným ergonomickým stojanem, který dále zajišťuje pohodlí a všestrannost. Kreativním studentům, kteří se zabývají grafickým designem, střihem videa a dalšími vizuálně náročnými úkoly, bude tento monitor dokonale sloužit, zatímco větší plocha obrazovky dává studentům prostor potřebný k snadné práci na složitých projektech.

34″ UW-QHD monitor AOC CU34P3CV poskytuje skutečně pohlcující zážitek ze sledování a je vybaven VA panelem s poměrem stran 21:9 a zakřivením 1500R – díky velkému prostoru obrazovky prakticky nahrazuje sestavu se dvěma monitory. Díky vstupu USB-C (65W napájení), 4portovému rozbočovači USB 3.2 a vstupu RJ-45 poskytuje rozšířené možnosti připojení. Monitor také nabízí obnovovací frekvenci 100 Hz a Adaptive-Sync, díky čemuž je vhodný i pro hraní her. Celý balíček doplňují dva 5W reproduktory, výškově nastavitelný ergonomický stojan a KVM Switch pro bezproblémové přepínání zařízení.

Všechny tři výše uvedené modely jsou bez blikání a to díky použití stejnosměrného proudu místo PWM k úpravě jasu, takže při dlouhém používání šetří oči. Pro studenty, kteří pracují na svých úkolech pozdě v noci, je užitečný režim LowBlue, který mírně mění teplotu barev, aby se odstranily modré tóny pro pohodlné sledování, zejména ve tmě. Najdete ho u všech tří monitorů v OSD.

Pro produktivitu na cestách
AOC I1601P je přenosný 15,6″ IPS monitor, který je ideální pro studenty, kteří potřebují pracovat na svých úkolech nebo prezentacích na cestách, nebo pro výměnné studenty studující na různých místech. Zvyšuje jejich produktivitu. Díky rozlišení Full HD a připojení USB-C zobrazuje vysoce kvalitní obraz a nabízí snadné připojení. Tenký design (tloušťka 8,5 mm) a lehká konstrukce (800 g) umožňují snadné přenášení v batohu. Přiložený inteligentní kryt poskytuje ochranu během přepravy a slouží také jako stojan pro snadné nastavení správné polohy. Díky režimu automatického otáčení mohou studenti přepínat mezi orientací na šířku a na výšku, aby se přizpůsobili jakémukoli pracovnímu prostoru. A díky připojení USB-A pomocí DisplayLink jej lze použít i se staršími notebooky. I1601P je také vybaven režimem LowBlue.

Pro pohlcující herní zážitky
23,8″ Full HD IPS herní monitor AOC GAMING 24G2SPU s elegantním designem s červeným/černým akcentem nabízí vítěznou kombinaci rychlosti, odezvy a vizuální dokonalosti. Jeho barevný IPS panel pomáhá studentům vyniknout v plnění jejich každodenních úkolů. Po studiích mohou herní nadšenci využít obnovovací frekvenci 165 Hz a dobu odezvy 1 ms MPRT jako konkurenční výhodu. Nízké vstupní zpoždění monitoru, kompatibilita s Nvidia G-SYNC a řada herních režimů nabízí plynulý herní zážitek. Monitor také obsahuje 2W reproduktory a podporuje software AOC G-Menu pro snadné ovládání zobrazení na obrazovce.

AOC GAMING Q27G2S/EU se může pochlubit větším 27″ QHD displejem a poskytuje ohromující obraz a výjimečný výkon. Díky obnovovací frekvenci 165 Hz, 1 ms MPRT a nízkému vstupnímu zpoždění zajišťuje plynulé hraní a příjemný herní zážitek. Díky svému živému a přesnému panelu IPS a ostrému rozlišení se osvědčí nejen v produktivních úkolech, ale stejně tak i při hraní her. Jeho zvýrazněný herní design, tenké rámečky a výškově nastavitelný stojan a také přizpůsobitelné OSD prostřednictvím softwaru AOC G-Menu z něj činí stylovou a funkční volbu pro hráče, kteří se stále vzdělávají. Pro zdravé denní i noční používání jsou oba herní modely, 24G2SPU a Q27G2S/EU, bez blikání a mají také režim LowBlue light.

AOC rozumí různorodým potřebám studentů a snaží se jim poskytnout monitory přizpůsobené jejich specifickým požadavkům. Ať už jde o maximalizaci produktivity, oddání se kreativním projektům, udržení produktivity na cestách nebo relaxaci po práci a studiu ponořením se do hry, všestranná řada AOC nabízí monitor pro jedinečné potřeby a preference každého studenta.

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz