AGON by AOC rozšiřuje sponzorství rychle rostoucího týmu FURIA Esports na globální úroveň

AGON by AOC – jedna z předních světových značek herních monitorů[1] a IT příslušenství – s potěšením oznamuje rozšíření svého sponzorství FURIA Esports. Tato spolupráce, která začala lokálně v São Paulu při založení organizace, se má rozvinout po celém světě, což odráží dynamický růst a rostoucí popularitu FURIA.

Ponořte se do světa FURIA
FURIA byla založena v roce 2017 a rychle se stala celosvětovou senzací v aréně esportů. Tím, že se tým FURIA dostal do semifinále IEM Rio Major 2022, překonal všechna očekávání. To je zatím nejlepší výsledek organizace v majoru. Soutěžící v Counter-Strike: Global Offensive, Rocket League, League of Legends, Valorant, PUBG: Battlegrounds, Apex Legends a Super Smash Bros a závodních hrách, FURIA obdržela „Prêmio eSports Brasil“ – největší ocenění eSports v Latinské Americe – coby nejlepší organizace esportů v letech 2020 a 2021. FURIA má více než 10 soupisek, včetně soupisky čistě ženského týmu CS:GO, které celkem zahrnují více než 80 profesionálních sportovců a které podporuje více než 215 oddaných zaměstnanců. V tomto složení organizace pokračuje v prolamování nových možností.

K dnešnímu dni má FURIA pět zařízení s herními kancelářemi v São Paulu v Brazílii, Los Angeles v Kalifornii a Boca Raton na Floridě, školicí středisko v Mellieha na Maltě pro týmy FURIA soutěžící v Evropě a také obchod ve Wynwoodu. Akademické týmy a špičková školení pomáhají objevovat nové talenty a vychovávat hvězdy esportu zítřka. Přístup organizace k rozvoji talentů vedl k bezprecedentním rekordům ve sledovanosti a v roce 2022 přilákal 8,2 milionů diváků z celého světa. Díky silné digitální sledovanosti zejména mladými a dynamickými lidmi, především ve věkové kategorii 25–34 let, se FURIA osvědčila jako tvůrce trendů v interakci mezi fanoušky esportů. Například během Rio Major 2022 a IEM Rio 2023 uspořádala FURIA svou akci „Casa FURIA“ s účastí 1000 lidí, oslavující bohatství brazilské kultury, každý den s vysíláním FURIA a různých hudebních vystoupení.  

Povznesení herního prostředí
Rozšířená sponzorská smlouva znamená, že AGON by AOC nyní vybaví všechny týmy a hráče na esports akcích FURIA svými soutěžními herními monitory ze série AGON a AGON PRO, spolu s nejmodernějšími periferiemi AOC Gaming. Tato špičková zařízení slibují bleskurychlé doby odezvy, vysoké obnovovací frekvence a bezkonkurenční ergonomii, vytvářejí půdu pro výjimečné herní zážitky a dávají hráčům FURIA konkurenční výhodu. Jejich poznatky zase pomohou inženýrským týmům AGON by AOC posunout jejich již tak špičková zařízení ještě dále.

Kromě toho bude značka AGON by AOC viditelně celosvětově vystavena na akcích a platformách FURIA. Logo bude také umístěno na dresech esports týmů FURIA.

Mayra Fukasawa de Almeida, globální marketingová manažerka AOC, vysvětluje motivaci tohoto sponzorství: „Naše počáteční lokální sponzorství bylo důkazem naší víry v potenciál FURIA prosperovat v prostředí esportů. Jsme nadšeni, že můžeme podpořit jejich cestu v globálním měřítku a věříme, že naše špičkové herní technologie budou hrát zásadní roli v jejich dalším úspěchu."

Jaime Pádua, spoluzakladatel a CEO společnosti FURIA, také dodává: „Neochvějná podpora společnosti AGON by AOC byla na naší cestě zásadní. Jejich průkopnické technologie umožnily našim týmům podávat nejlepší výkony. Toto rozšířené globální sponzorství dláždí cestu pro ještě lepší budoucnost našich hráčů i fanoušků."

 

[1] IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2023 Q1

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz