cargo-partner rozšiřuje svou přítomnost ve Španělsku o novou kancelář v Madridu

Necelý rok poté, co společnost cargo-partner otevřela svou pobočku ve Španělsku v Barceloně, otevřela nyní druhou španělskou pobočku poblíž madridského letiště Barajas. Týmy společnosti cargo-partner v obou kancelářích nabízejí komplexní řešení v oblasti letecké, námořní a silniční přepravy.

Po založení pobočky cargo-partner v Barceloně v září 2022 byla v reakci na rostoucí poptávku místních zákazníků přidána pobočka v Madridu. Oriol Asturgo, jednatel cargo-partner ve Španělsku, vysvětlil: "Madrid jako hlavní město Španělska a hlavní hospodářské centrum Evropy přitahuje různá průmyslová odvětví a nadnárodní společnosti. Díky dobře rozvinuté infrastruktuře a vynikajícímu spojení se stal ideální volbou pro naši další expanzi v západní Evropě. Nová kancelář poskytuje moderní prostředí pro naše zaměstnance, příjemnou atmosféru pro naše zákazníky a ideální místo pro další poskytování řešení šitých přímo na míru našim klientům a partnerům."

Zrychlení letecké a námořní přepravy do Ameriky

Španělsko je vynikajícím uzlem pro leteckou a námořní přepravu, což umožňuje poskytovatelům logistických služeb urychlit přepravu zásilek z Evropy do Ameriky. "Vybrali jsme si lokalitu v blízkosti madridského letiště Barajas, které je druhé v Evropě, co se týče kapacity, a páté co se týče provozu. V kombinaci s dobrými vztahy s Latinskou Amerikou je hlavní vstupní branou pro letecký export z Madridu do latinskoamerických zemí," uvedl Oriol Asturgo.

Kromě toho je Madrid také dobře propojen s klíčovými přístavy, jako je Valencie a Algeciras, což usnadňuje pohyb zboží mezi městem a námořními obchodními sítěmi. cargo-partner zajišťuje pravidelnou námořní přepravu mezi Španělskem a Latinskou Amerikou, včetně spojení LCL mezi Barcelonou, Hondurasem a Panamou na dvouměsíční bázi.

Od června 2023 je cargo-partner ve Španělsku členem IATA, což je další důležitý milník pro jeho přítomnost v zemi. Tým v současné době tvoří 23 zaměstnanců a společnost cargo-partner plánuje růst v Madridu i Barceloně. Místní pobočka se specializuje na oblast farmaceutického průmyslu, módy, maloobchodu a také na automobilový průmysl.

Silné zastoupení v Evropě

Tento rakouský poskytovatel logistických služeb má velmi silné zastoupení ve střední a východní Evropě, ale v poslední době výrazně investuje do rozšíření svých aktivit v západní Evropě. Společnost má dlouhodobě zavedené pobočky v Německu, zemích Beneluxu, Švédsku a Irsku, ale nedávno rozšířila svou síť do Velké Británie, Itálie a Španělska, čímž zajistila, že cargo-partner je nyní zastoupen na nejdůležitějších trzích v regionu.

O společnosti cargo-partner

Společnost cargo-partner je soukromá firma střední velikosti poskytující komplexní logistické služby a související informační technologie. Společnost nabízí komplexní portfolio letecké, námořní a pozemní přepravy a skladových řešení. S téměř 40-letými odbornými znalostmi v oblasti informačních technologií a optimalizace dodavatelského řetězce společnost navrhuje služby šité na míru pro širokou škálu průmyslových odvětví, aby vytvořila konkurenční výhody pro své zákazníky na celém světě. Společnost cargo-partner byla založena v roce 1983, v roce 2022 dosáhla obratu přes 2,06 miliardy eur a v současné době zaměstnává více než 4000 zaměstnanců po celém světě.

Více informací Vám v případě zájmu poskytne:

Andrea Kavková / Marketing Specialist

cargo-partner ČR s.r.o.

Aviatická 1048/12

161 00, Praha 6

Tel.: +420 235 002 626

E-mail: andrea.kavkova@cargo-partner.com

Website | Trendletter

 

 

 

 

 

Kontakt
cargo-partner ČR s.r.o.
Mezinárodní poskytovatel logistických služeb
Aviatická 12/1048
160 08, PRAHA 6
Telefon: +420 235 002 626
E-mail: katerina.petrova@cargo-partner.com
http://www.cargo-partner.com



Kontaktní manažer: Ing. Andrea Kavkova
Email: andrea.kavkova@cargo-partner.com

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz