AGON by AOC představuje 26,5″ OLED soutěžní herní monitor s 240 Hz: AGON PRO AG276QZD

AGON by AOC – jedna z předních světových značek herních monitorů[1] a IT příslušenství – hrdě představuje AG276QZD – nejnovější přírůstek do řady AGON PRO. Tento nejmodernější herní monitor s úhlopříčkou 26,5" (67,3 cm) je vybaven OLED panelem, který poskytuje ostré rozlišení QHD (2560 x 1440) při ohromující obnovovací frekvenci 240 Hz a neuvěřitelně rychlou dobu odezvy 0,03 ms GtG. AG276QZD nabízí dechberoucí kontrastní poměr OLED panelu díky podsvícení na jeden pixel, perfektním úrovním černé a širokému barevnému gamutu (10bitová barevná hloubka a pokrytí 98,5 DCI-P3), což z něj dělá vynikající volbu pro hráče, kteří ocení jak vizuální dokonalost, tak výjimečný výkon. Díky svému nápadnému, asymetrickému designu s dvoubarevným černým/prostorově šedým povrchem je AG276QZD nejen poutačem, ale již dnes také vítězem ceny Red Dot Design Award (2022).

Nejmodernější technologie OLED s HDR10
AGON PRO AG276QZD využívá pokročilý OLED panel, který poskytuje bezprecedentní kontrastní poměr ve srovnání s běžnými LCD monitory (rovnoměrné podsvícení) a věrné barvy s perfektní černou a širokými pozorovacími úhly. Poměrně rychlejší doba odezvy displeje (0,03 ms GtG) a nižší vstupní zpoždění, stejně jako podpora Adaptive-Sync a kompatibilita G-Sync usnadňují plynulejší hraní, protože v soutěžních herních scénářích se počítá s každým okamžikem.

Díky podpoře HDR10 poskytuje AG276QZD ohromující obraz a mimořádnou barevnou přesnost, což má za následek pohlcující herní prostředí, ať už v rychlých soutěžních multiplayerových střílečkách, MOBA nebo akčních titulech, nebo v příběhově řízených a vizuálně dokonalých titulech pro jednoho hráče. Široký barevný gamut zajišťuje živé a realistické barvy, oživuje každý snímek na obrazovce, díky čemuž je monitor schopen jak konzumovat obsah, tak obsah vytvářet.

Elegantní nový design a skvělé přizpůsobení RGB
V této 6. generaci monitorů AGON nový AG276QZD předvádí sofistikovaný černý eloxovaný kovový povrch na přední skříni v kombinaci s vesmírně šedou základnou stojanu. Jeho design připravený na esporty se dále odráží v praktických funkcích, jako je mechanismus pro rychlé sestavení a uživatelsky přívětivá rukojeť, ideální pro přenášení herní bestie AG276QZD na LAN party a turnaje – zámek Kensington pomáhá zabezpečit monitor proti odcizení i na takovýchto veřejných místech. Malý půdorys základny ponechává na stole více místa pro myš a klávesnici, které lze připojit přes vestavěný 2portový rozbočovač USB 3.2. Gumová spona pro správu kabelů umožňuje uživatelům vše pěkně zastrčit a celkově snížit nepořádek na pracovní ploše. Ergonomické funkce stojanu, jako je nastavení výšky 130 mm, orientace na výšku nebo nastavení sklonu, pak podporují fyzické pohodlí.

Kromě toho, pro hráče, kteří chtějí monitor sladit se svými barevnými periferiemi, nabízí AG276QZD možnosti přizpůsobení pomocí technologie Light FX RGB, která uživatelům umožňuje vytvořit dokonalou atmosféru pro jejich herní seance. Light FX lze synchronizovat s vybranými periferními zařízeními AOC GAMING a AGON (herní klávesnice, herní myši, podložky pod myš a náhlavní soupravy) pomocí snadno použitelného softwaru G-Menu od AOC.

Monitor AGON PRO AG276QZD bude dostupný od června 2023 za doporučenou koncovou cenu 23 655 Kč (999 Eur).

 

[1] IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2022 Q4

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz