AGON by AOC odhaluje ultraširoký AG405UXC: Průkopnická velikost 40" se 144 Hz

AGON by AOC, celosvětově uznávaná značka herních monitorů[1] a IT příslušenství, se chystá znovu definovat ponoření do hraní her uvedením monitoru AGON AG405UXC na trh. Tento 40" (100 cm) plochý ultraširoký (21:9) herní monitor, který je součástí výkonné řady AGON, se může pochlubit panelem IPS s rozlišením 3440 x 1440 a obnovovací frekvencí 144 Hz. AGON AG405UXC byl navržen tak, aby zaujal a nyní je připraven nastavit nový standard na herním trhu ultraširokých monitorů.

Rozšíření herního prostředí
AG405UXC se svým 40" plochým ultraširokým IPS panelem nabízí rozsáhlé herní prostředí, které uživatele pohltí herní akcí. S rozlišením UWQHD 3440x1440 poskytuje AG405UXC detailní a ostrý obraz. Obnovovací frekvence 144 Hz a doba odezvy 1 ms MPRT zajišťuje plynulé a citlivé hraní.

AG405UXC je také perfektním společníkem pro streamery a tvůrce obsahu, kteří mohou využít extra horizontální prostor k zahrnutí okna chatu nebo streamovacího softwaru nebo jej použít k zobrazení kompletní časové osy při úpravě videa.

Vynikající výkon v ultraširokém formátu
Se svým plochým ultraširokým IPS panelem je AG405UXC navržen pro hráče, kteří upřednostňují vysokorychlostní výkon a vynikající vizuální kvalitu na velkém displeji. Tento monitor nabízí obnovovací frekvenci 144 Hz a dobu odezvy 1 ms MPRT, což zajišťuje vysokorychlostní herní zážitek s rychlými hrami.

Impozantní velikost a ultraširoký formát 21:9 modelu AG405UXC nabízí jasnou výhodu pro hráče, zejména pak pro ty, kteří se zabývají strategickými, simulačními a RPG hrami. Tyto žánry často zahrnují složitá rozhraní a rozsáhlá prostředí a větší obrazovka umožňuje hráčům získat širší pohled na herní svět. Hráči mohou také přistupovat k více nabídkám současně, aniž by došlo k přeplnění obrazovky. Ultraširoký formát také zlepšuje herní zážitek v závodních a leteckých simulačních hrách a poskytuje širší zorné pole, které věrněji napodobuje přirozené lidské zorné pole. To může zvýšit pohlcení a poskytnout konkurenční výhodu tím, že hráčům umožní vidět více z herního světa, aniž by museli posouvat nebo scrollovat. AG405UXC je se svou kombinací velikosti, formátu a vysoce výkonných funkcí navržen tak, aby povznesl herní zážitek napříč širokou škálou žánrů.

AG405UXC také podporuje intuitivní software G-Menu od AOC, který umožňuje snadné přizpůsobení nastavení monitoru, včetně barev, overdrive a herních funkcí, jako je Shadow Control, Low Blue Mode, Dial Point a Frame Counter. Nabízí také nastavení pro nízké vstupní zpoždění, které zajišťuje rychlé a citlivé hraní, a podporu Adaptive-Sync pro herní zážitek bez trhání a zadrhávání.

Monitor je navíc dodáván s všestranným stojanem s širokým rozsahem náklonu, natočení a nastavení výšky až o 150 mm, který poskytuje pohodlí při delším hraní. Mezi další funkce patří port USB-C s výkonem 90 W, rozbočovač USB pro pohodlné připojení periferií a vestavěné reproduktory pro bohatý zvukový zážitek.

AG405UXC bude dostupný od června 2023 za doporučenou koncovou cenu 15472 Kč (649 Eur).

 

[1] IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2022 Q4

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz