Společnost Chvalis se zařadila mezi Českých 100 Nejlepších

Praha, 16. dubna 2019 – Společnost Chvalis s. r. o., přední distributor produktů značky Parker Hannifin v České republice se zařadila mezi Českých 100 Nejlepších za rok 2018. Slavnostní předávání ocenění proběhlo na Pražském hradě, ve Španělském sále koncem listopadu loňského roku. Ocenění uděluje společnost Comenius v rámci anketní soutěže Českých 100 Nejlepších již od roku 1996.

Společnost Chvalis je expertem na poskytování komplexních řešení hydraulických systémů "na klíč" dle zadání zákazníků, a to včetně dodávky, montáže a uvedení do provozu. Na vývoj a konstrukci hydraulických systémů pro potřeby všeobecného průmyslu a strojírenství se společnost Chvalis zaměřuje již od roku 1997. Specialitou firmy jsou technická řešení a dodávky hydrauliky pro železniční vozidla, která se netýkají pouze nových hydraulických systémů, ale také modernizací a rekonstrukcí již zastaralých vozidel.

Chvalis do svých systémů a agregátů využívá již od roku 1992 především produkty Parker pro jejich bezkonkurenční kvalitu, bezporuchovost a bezpečnost. V oblasti železničního průmyslu je společnost Chvalis držitelem Certifikátu technické způsobilosti dodavatele Českých drah a Certifikátu dodavatele SŽDC.

„Velmi mě těší, že jsme se za více než 28 let fungování naší firmy přesunuli od zajišťování servisu a údržby hydraulických, pneumatických a mazacích systémů do pozice tvůrce systémů na klíč a výrobce hydraulických systémů. Zařazení mezi Českých 100 nejlepších nás naplňuje hrdostí a potvrzuje, že to, co děláme, má smysl,“ komentoval ocenění Milan Chvalina, jednatel a ředitel společnosti.

„Společnost Chvalis je naším partnerem od samého začátku. Naše spolupráce je postavena na pevných základech, a to obchodních i přátelských. Velice si tyto spolupráce vážíme a o to s větší radostí a gratulujeme společnosti Chvalis k zisku tak významného ocenění,“ komentovala toto ocenění Vladimíra Fadrná, marketingová ředitelka, Parker Hannifin Sales Company Central & Eastern Europe.

Chvalis v České republice provozuje šest lokálních prodejních center. Díky této síti poboček, které jsou vždy spojeny se servisním zázemím a prodejnou hydrauliky a pneumatiky ParkerStore, je schopna operativně poskytnout 24hodinový záruční i pozáruční servis k plné spokojenosti svých zákazníků. Prodejny jsou kompletně vybaveny pro výrobu hydraulických hadic a jsou držiteli osvědčení „Certifikace hadicové dílny – ParkerStore“.

Kromě prodejen provozuje Chvalis i vlastní školicí středisko certifikované 

společností Parker Hannifin, ve kterém nabízí odborná školení pro své zákazníky a pracovníky údržby společností, které vlastní a provozují motorové vozy a lokomotivy. Nabízí také možnost provádět odborná školení přímo u zákazníka.

Další informace o projektu Českých 100 Nejlepších najdete zde: http://www.comenius.cz/ceskych-100-nejlepsich.htm

 

 

O společnosti

Parker Hannifin, patřící do Fortune 250, je mezinárodním lídrem v oblasti technologií a systémů pro řízení pohybu. Již 100 let poskytuje řešení pro zákazníky z mobilních, průmyslových a leteckých oborů. Zjistěte více na www.parker.com.

 

Obchodní pobočka firmy, Parker Hannifin Sales CEE s.r.o., má sídlo v Klecanech. Prodej v České republice a Slovenské republice je rozdělen do dvou skupin: Velcí zákazníci jsou obsluhováni přímo obchodní pobočkou v Klecanech, obsluha menších zákazníků a servisní služby jsou zajištěny prostřednictvím sítě distributorů – www.parker.cz/distribuce, certifikovaní a premier distributoři provozují prodejny s názvem ParkerStore.

 

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz