Dva nové monitory AOC navržené studiem F. A. Porsche

Spojení nevídaného designu a nejnovější zobrazovací technologie

Praha, 9. dubna 2019 – „Design by Studio F. A. Porsche“ je synonymem sofistikovaného a rafinovaného designu na celém světě. Společnost AOC s potěšením uvádí na trh dva nové monitory, navržené právě světově proslulou společností Studio F. A. Porsche. Prvním je vítěz prestižní ceny Red Dot Design, model U32U1. Jedná se o 31,5" prémiový byznys monitor s 4K rozlišením a technologií VESA DisplayHDR600. Doplňuje ho 27" QHD monitor, určený pro domácí uživatele, kteří si potrpí na světový design.

Perfektní technika s perfektním designem: AOC U32U1

U32U1 – Odvážný, oceněný design pro profesionální nasazení

Již na první pohled zaujme U32U1 svým designem, který získal ocenění Red Dot Design a pochází z veleznámého designového studia Studio F. A. Porsche. Jak lidé mění své vnímání práce a soukromého života, začínají zpochybňovat přísné dělení produktů na pracovní nástroje a zařízení pro domácí použití. Model U32U1 právě toto odráží. Míří na uživatele s vysokými estetickými nároky a staví na trendech tvorby klasického nábytku. Jeho trojramenný kovový stojan mu dodává vizuální lehkost a dovoluje monitoru vyniknout v jakémkoli prostředí.


Nový model exceluje i v dalších designových rovinách. Nabízí kompletně bezrámečkový panel, který sedí na výškově nastavitelném (120 mm) lesklém železném tripodu. Hliníková záda řídící jednotky vytvářejí krásný kontrast s tmavými zády monitoru. Skutečnou funkční novinkou je, že řídící jednotka zůstává ve stejné poloze, i když monitor otočíte o 90 stupňů do polohy pivot, takže i kabely zůstanou ve stejné poloze. Pro ještě vyšší flexibilitu je monitor vybaven VESA držákem pro namontování na zeď.

Prvotřídní výkon pro náročné uživatele

Velký 31,5" (80 cm) IPS panel nabízí 4K UHD rozlišení 3840 x 2160 bodů. Model AOC U32U1 je certifikován pro standardy VESA DisplayHDR600 a HDR 10, díky čemu nabízí 10bitovou hloubku barev a 1,07 mld. odstínů barev. Monitor pokrývá 90 % DCI-P3 barevného pole. Ideálně se tak hodí pro fotografy, video producenty a designéry.

Snadné připojení pomocí USB-C

Mimo běžné konektory HDMI 1.4 a DisplayPort 1.2 nabízí tento model i HDMI 2.0 a USB-C konektory. Navíc pak ještě USB 3.1 hub. USB-C nabízí rychlý přenos dat a zároveň dokáže nabíjet připojený notebook až 65 W.

AOC Q27T1: Když se design potká se skvělým zážitkem ze sledování

Q27T1 – Vizionářská asymetrie

Asymetrický stojan modelu Q27T1 navazuje na designovou linii jeho předchůdce. Ohromuje nejen svým jedinečným vzezřením, ale i logikou s jakou jeho přesné umístění vyvažuje hmotnost celého panelu. Podobně jako moderní socha je i tento stojan důkazem sofistikované inženýrské práce. Ze tří stran bezrámečkový design, skryté vstupní porty a minimalistické provedení celého panelu jen podtrhují jeho originalitu.

Stejně přesvědčivá výbava

Antiglare IPS panel modelu AOC Q27T1 nabízí vynikající obraz, díky jeho Quad HD rozlišení 2560 x 1440 bodů, širokým pozorovacím úhlům a reálnému podání barev. Model Q27T1 je prvním monitorem z nové série AOC T1. Nabízí široký barevný gamut, pokrývající 90 % NTSC barevného pole. Pro maximální konektivitu je vybaven dvěma HDMI porty a jedním DisplayPortem.

„Perfektní kombinace nejmodernější technologie a jedinečného designu, dělají z našich nových modelů skutečně něco nevídaného,“ komentoval představení Stefan Sommer, Director Marketing & Business Management Europe. „Po velkém úspěchu našeho prvního společného monitoru, představeného před dvěma lety, jsem nesmírně rád, že můžeme odhalit další dva modely s takto jedinečným designem.“

„V AOC jsme našli skvělého partnera, který nejenže sdílí, ale ještě pozvedává naši touhu po sofistikovaném a jedinečném designu. Vzájemné pochopení kvality a výkonu nám umožňuje vytvářet prémiové produkty, které splňují nevyšší technické nároky a estetické standardy,“ řekl Christian Schwamkrug, Design Director ve Studio F. A. Prosche.

Model AOC Q27T1 bude na trhu dostupný v červenci 2019 za doporučenou maloobchodní cenu 7909 Kč (309 euro) a model U32U1 pak bude následovat v průběhu roku.

###

O společnosti AOC

AOC je jednou ze světových top značek na trhu monitorů. Vysoká kvalita, prvotřídní servis, atraktivní vzhled, inovativní produkty a ohled na životní prostředí jsou důvody, proč stále více a více zákazníků a distribučních partnerů věří značce AOC. Široká produktová řada monitorů této značky získala četná ocenění. Společnost AOC je pobočkou TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů. Více informací hledejte na www.aoc-europe.com.

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz