Nový monitor Philips 329P9H představuje budoucnost USB-C dokování

Praha, 8. dubna 2019 – Společnost MMD uvádí na trh nový monitor Philips 329P9H/01 s USB-C dokovací stanicí. Teno 32" (80 cm) model je vybaven vysoce výkonnými funkcemi připravenými pro náročné profesionály. UltraClear 4K UHD (3840x2160 bodů) rozlišení potěší zrak a široká nabídka portů a promyšlená ergonomie z něj dělá vysoce flexibilního společníka. Manažerům, finančním expertům, grafikům, designérům a ostatním profesionálům tento monitor nabízí vše, co potřebují k jejich náročné práci. 

Konektivita bez starostí

Dnešní profesionálové potřebují pracovat plynule, bez rušivých vlivů a starostí, a vyžadují proto bezproblémové připojení. I zde dokáže nový Philips 329P9H nabídnou víc. Díky zabudované USB 3.1 (USB-C) dokovací stanici nabízí tento model všechny výhody rychlého připojení pomocí jediného, tenkého USB-C konektoru. Dokovací stanice je vybavena dostatkem portů pro připojení různých periferií, jako je klávesnice nebo myš a RJ-45 Ethernet konektor poskytne internetové připojení počítačům připojeným přes USB-C port. Nový Philips 329P9H však toho umí ještě víc. Technologie MultiView poskytuje další rozšíření možností sledování, kdy může uživatel na jediném monitoru sledovat informace ze dvou zdrojů jako je například PC a notebook. Pro doplnění konektivity je Philips 329P9H vybaven praktickou zabudovanou webkamerou s podporou Windows Hello™, kterou lze snadno zasunout do hrany monitoru, pokud není zrovna potřeba.

Zářivý obraz

Pokud se bavíme o kvalitě obrazu modelu Philips 329P9H, jeho UltraClear 4K UHD rozlišení vykreslí každý obraz s maximálními detaily a barevným podáním, které profesionální uživatelé očekávají. Jeho IPS panel nabízí široké pozorovací úhly 178/178 stupňů, i když ho otočíte do vertikální pozice díky funkci pivot.

Inteligentní design

Nejlepší technologie je ta, která dělá život lehčím a zábavnějším. To je další důvod proč si pořídit nový Philips 329P9H. Vybaven řadou ergonomických funkcí, zaručuje maximální pracovní pohodu, jakkoli dlouhou dobu před ním uživatelé tráví. Technologie FlickerFree a LowBlue mód se postarají o minimální námahu a únavu očí. SmartErgoBase pak umožní nastavit uživateli monitor do polohy, která mu nejvíc vyhovuje. A protože neradi plýtváme energií, je Philips 329P9H vybaven technologiemi LightSensor a PowerSensor pro automatické šetření energií.

Nový model Philips 329P9H je dostupný za koncovou cenu 23 039 Kč (899 euro).

Více informací o monitorech Philips https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

 

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená roku 2009 na základě licenční smlouvy mezi společnostmi Philips a TPV. Společnost MMD je 100% ve vlastnictví koncernu TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips na světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její hlavní sídlo je na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze. Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi hlavními IT distributory a prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí také na Tchaj-wanu. www.mmd-p.com

Kontakt
Aetna, spol. s r.o.
Komunikační agentura
Hlinky 162/92
60300, Brno
Telefon: +420 511 114 711
E-mail: hadra@aetna.cz



Kontaktní manažer: Marek Hadra
Email: hadra@aetna.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz