Dobrý oddíl - rádce pro výběr dětského kroužku

V průběhu letních prázdnin došlo k opětnému oživení domény www.dobryoddil.cz, na níž je možné vyhledat kvalitní oddíly pracující s dětmi na v jihomoravském kraji. V současnosti je registrována desítka oddílů a počet rychle roste.

Díky iniciativě ze strany instruktorů a vedoucích oddílů byla v nedávné době uvedena do chodu databáze tábornických oddílů jihomoravského kraje, kde má každé sdružení možnost prezentovat svoji činnost s dětmi. Projekt slouží hlavně rodičům dětí, kteří mohou pomocí jednoduchých kritérií vybrat ve svém okolí vhodný oddíl pro svoji ratolest. Stránky navíc obsahují i články, kde jednotlivé oddíly prezentují svoji celoroční činnost a akce, které provádějí.

Za necelý týden činnosti bylo zaregistrováno deset oddílů a další čekají na ověření správci stránek. I když je právě doba, kdy většina podobných sdružení pořádá své tábory, počet účastníků projektu stále roste. Stránky přitom spravují lidé, kteří zájmovým činnostem s dětmi rozumějí nejvíce, protože za sebou mají dlouholeté zkušenosti s vedením oddílů. Na stránkách tak brzy naleznete i odborné články, odhalující jak vybrat ten správný kolektiv pro vaše dítě, nebo také jen nějakou jednorázovou akci z vašeho okolí.

O SPTO Brno:

Sdružení pionýrských tábornických oddílů (SPTO) je dobrovolné zájmové seskupení pionýrských oddílů, které se zabývají tábornickou činností, turistikou, poznáváním a ochranou pří-rody. Každý pionýrský tábornický oddíl (PTO) je řádně zaregistrovaným oddílem organizace Pionýr se všemi z toho vyplývajícími právy a povinnostmi, včetně oblasti hospodaření. Bližší informace naleznete na adrese http://pto.pionyr.cz/?q=zasady-cinnosti

O Pionýru:

Ze Statutu Pionýra vyplývá, že Pionýr je demokratické, dobrovolné, samostatné a nezávislé sdružení dětí, mládeže a dospělých. Umožňuje svým členům i dalším účastníkům svých aktivit uspokojovat jejich zájmy a potřeby prostřednictvím všestranné činnosti v různorodých, převážně dětských kolektivech při pravidelné celoroční činnosti, prázdninových a dalších volnočasových aktivitách, včetně mezinárodních. Nabídkou aktivního využití volného času dětí a mládeže pomáhá v boji proti kriminalitě, různým druhům závislostí a dalším sociálně patologickým jevům působícím na děti a mládež. Statut a další informace o sdružení Pionýr naleznete na jeho stránkách http://www.pionyr.cz

 

Kontakt
Sdružení Pionýrských tábornických oddílů
Pionýrské tábornické oddíly sdružují děti, mládež a jejich starší přátele, kteří mají rádi přírodu, chtějí ji poznávat, chránit a naučit se v ní žít, kteří mají rádi svou vlast.
-x-x-
-x-x-, Brno
Telefon: -x-x-
E-mail: mizu@zeeska.cz
http://pto.pionyr.cz



Kontaktní manažer: Michal Mižu Janík
Email: mizu@zeeska.cz

Tiskové zprávy
Přehled zpráv
Vyhledávání

Přihlášení
Novináři
Firmy

Kategorie
Automobilový průmysl
Banky, fondy, pojišťovny
Bižuterie, sklo, keramika
Cestovní ruch
Církev a náboženství
Daně a makroekonomika
Doprava, přeprava, skladování
Drogistické zboží
Dřevařský, papírenský průmysl
Ekologie a životní prostředí
Ekonomika
Elektrotechnický průmysl
Energetika
Erotický průmysl
Finance, burzy, obchod
Chemický průmysl
Informační technologie
Komunikační technika
Kosmetika a kadeřnictví
Kultura, umění
Kurýrní služby, zasilatelství
Letectví
Média a reklama
Móda a životní styl
Nábytek
Nadace, charitativní a humanitární organizace
Nemovitosti
Počítače a software
Policie, armáda
Politika, diplomacie
Potravinářský průmysl
Právní služby
Společnost
Sport
Stavební průmysl, architektura
Strojírenský průmysl
Školství, vzdělávání a věda
Technika, audio, video, foto
Textilní průmysl, oděvní a koedělný průmysl
Těžba a zpracování nerostů, hutnictví
Zábava a volný čas
Zahraniční politika, Evropská unie
Zaměstnání a kariéra
Zdraví, zdravotnictví a léčiva
Zemědělství
Ženské záležitosti


PressOnLine.cz

Portál pro publikování tiskových zpráv, PR článků

tiskové informace, tiskové zprávy, PR články

Portál o bydlení, dekorace a nábytek

PressOnLine.cz


Provozovatel: Michal Šviga
E-mail: michal@sviga.cz